Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Söndag Sön 13 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Elias Sjöström ansluter till Cluben

29 juni 2022 20:17
Nyhet

Den talangfulle 18-årige backen Elias Sjöström ansluter till Linköping Hockey Club. Elias kommer närmast från en lyckad juniortid i Södertälje och har skrivit på ett tvåårskontrakt.


Elias blir åttonde back in i truppen och får chansen att spela in sig i laget. Han senaste juniorsäsong i Södertälje var väldigt stark, med imponerande 35 poäng på 50 matcher. För egen del ser han fram emot utmaningen att kliva upp i en SHL-förening.

– Jag ser det här som en väldigt kul utmaning. Att få chansen att träna och spela med lagkamrater på den här nivån ser jag som något väldigt positivt för min utveckling. Jag vet att det är ett steg att ta upp till SHL, men jag tänker göra allt jag kan varje dag, för att ta en ordinarie plats, säger Elias.

Niklas Persson och Peter Jakobsson har jobbat intensivt sista tiden för att låsa den åttonde backplatsen inför den kommande säsongen. Med alla parametrar invägda föll valet på att ta en ung och utvecklingsbar spelare.

– Vi ser fram emot att få jobba med Elias under de kommande åren. Han har kvaliteter som vi tycker är intressanta att få kolla på närmare på och jobba vidare med. Vi vet att vi kommer att ha spelare borta på landslag under säsongen, bland annat kommer Mattias Hävelid med största sannolikhet spela dubbla Junior-VM och då behöver vi vara numerärt starka över tid, säger Niklas Persson.

En intervju med Elias kommer att publiceras i LHC:s kanaler under torsdagen.

*Bli klar för Cluben du också! Boka säsongskort på lhc.eu/biljett!