Anton Karlsson förlänger med LHC
Publicerad: 2015-08-21

Linköping Hockey Club kan idag meddela att backen Anton Karlsson har förlängt sitt kontrakt med LHC. Det nya avtalet innefattar ytterligare ett år och därmed står Anton under kontrakt fram till och med säsongen 2016/2017.

Anton Karlsson har funnits i LHC:s organisation sedan säsongen 2010/2011 och har vandrat från J18 hela vägen upp till A-laget, via en ettårig sejour som utlånad till Mora IK i Hockeyallsvenskan.

– Det känns givetvis väldigt bra att få förlänga med en klubb som jag känner mycket för med allt från staden, fansen och laget, säger Anton om kontraktet som nyligen är påskrivet.

Du tvekade aldrig när du fick förfrågan?
– Nej, det gjorde jag inte. Det är här jag vill spela och det är här jag trivs så det fanns ingen tvekan överhuvudtaget.

General Manager Fredrik Emvall är väldigt nöjd med att den 22-årige Landsbrosonen väljer att fortsätta sin karriär i LHC-tröjan.

– Det känns väldigt kul att Anton förlänger sitt avtal med oss. Han har bevisat att han är en back med många bra kvalitéer och har fortfarande en stor utvecklingspotential. Vi ser Anton som en framtida ledare i vårt lag, säger Emvall.

Informatör Gustaf Pettersson
Huvudpartners