Madeleine Östling förlänger med Linköping Hockey Club
Publicerad: 2019-01-31
Pressmeddelande
Linköping Hockey Club är mycket glada att berätta att Madeleine Östling fortsätter som huvudtränare för SDHL-laget samt som instruktör på hockeygymnasiet. Madeleine har undertecknat ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2019/2020.

Madeleine Östling är inne på sin andra säsong som huvudtränare i SDHL-laget och förde laget till SM-final under sitt första år. Hon har fortsatt coacha laget på ett framgångsrikt under årets säsong där LHC för närvarande slåss om andraplatsen i serien.

– ”Madde” har gjort ett väldigt bra jobb med laget, både resultatmässigt och utvecklingsmässigt. Hon står för ett modernt ledarskap med fokus på individens utveckling och är väldigt bra på att få ihop gruppen. Vi är mycket nöjda med att hennes karriär i LHC fortsätter även nästa säsong, säger Kim Martin-Hasson.

Huvudpersonen själv är i skrivande stund fullt upp med förberedelserna inför helgens två matcher mot Modo och Luleå, men säger följande i en kort kommentar:

– Det är skönt att få alla pusselbitar på plats inför framtiden, speciellt med tanke på att vi snart går in i slutspelstider. Jag är väldigt motiverad inför att fortsätta utveckla SDHL-laget här i LHC, säger hon i bussen på väg mot Norrland.

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners