• Huvudsponsorer

Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Onsdag Ons 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt

SDHL-lagets ledarstab är klar!

10 juni 2019 18:25
Pressmeddelande

Sedan tidigare var huvudtränaren Madeleine Östling klar för en fortsättning i LHC. Nu är hela ledarstaben klar för den kommande SDHL-säsongen.


Jay Hasson fortsätter i sin roll som assisterande tränare till Madeleine, ett samarbete som funkade väldigt väl under föregående säsong. Jay har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med LHC. Marcus Maigaard fortsätter att vara ansvarig för SDHL-lagets fysträning, såväl innan som under säsongen.

– Jag tycker att vi har fått ihop ett riktigt starkt team runt laget. Madeleine och Jay gjorde ett suveränt jobb och jag är övertygad om att de kommer att fortsätta på den inslagna vägen. De besitter väldigt stor hockeykunskap och kommer att kunna få en fortsatt positiv utveckling på våra spelare. Jag är också väldigt glad över att Marcus fortsätter att bedriva vår fysträning då jag tycker att vi tar stora steg på den biten hela tiden, säger General Manager Josef Nilsson.

Vidare kommer Anna Rydberg och Denise Altmann fortsätta i sina roller som materialansvariga för laget.

– Anna och Denise har inte bara stor kunskap, de har också ett väldigt stort hjärta och engagemang för gladet. Vi är glada över att de, som spelare som har kommit utifrån, har stannat i Linköping även efter karriären och därmed finns tillgängliga som resurs för oss.

Tillskottet på ledarsidan är Mattias Östling, som kommer in som assisterande sportchef och bollplank åt ledarteamet. Mattias kommer att vara behjälplig med allehanda frågor och stötta upp i arbetet kring laget.

– Mattias är väldigt kunnig inom SDHL och den internationella hockeyn. Vi ser positivt på att kunna nyttja hans kunskaper för att bli ett ännu starkare team runt laget och på så sätt skapa förutsättningar för den sportsliga prestationen.