• Huvudsponsorer

Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Onsdag Ons 18 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Idag 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt

SDHL-lagets ledarstab är klar!

10 juni 2019 18:25
Pressmeddelande

Sedan tidigare var huvudtränaren Madeleine Östling klar för en fortsättning i LHC. Nu är hela ledarstaben klar för den kommande SDHL-säsongen.


Jay Hasson fortsätter i sin roll som assisterande tränare till Madeleine, ett samarbete som funkade väldigt väl under föregående säsong. Jay har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med LHC. Marcus Maigaard fortsätter att vara ansvarig för SDHL-lagets fysträning, såväl innan som under säsongen.

– Jag tycker att vi har fått ihop ett riktigt starkt team runt laget. Madeleine och Jay gjorde ett suveränt jobb och jag är övertygad om att de kommer att fortsätta på den inslagna vägen. De besitter väldigt stor hockeykunskap och kommer att kunna få en fortsatt positiv utveckling på våra spelare. Jag är också väldigt glad över att Marcus fortsätter att bedriva vår fysträning då jag tycker att vi tar stora steg på den biten hela tiden, säger General Manager Josef Nilsson.

Vidare kommer Anna Rydberg och Denise Altmann fortsätta i sina roller som materialansvariga för laget.

– Anna och Denise har inte bara stor kunskap, de har också ett väldigt stort hjärta och engagemang för gladet. Vi är glada över att de, som spelare som har kommit utifrån, har stannat i Linköping även efter karriären och därmed finns tillgängliga som resurs för oss.

Tillskottet på ledarsidan är Mattias Östling, som kommer in som assisterande sportchef och bollplank åt ledarteamet. Mattias kommer att vara behjälplig med allehanda frågor och stötta upp i arbetet kring laget.

– Mattias är väldigt kunnig inom SDHL och den internationella hockeyn. Vi ser positivt på att kunna nyttja hans kunskaper för att bli ett ännu starkare team runt laget och på så sätt skapa förutsättningar för den sportsliga prestationen.