• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 3 September Sep
Fredag Fre 4 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Idag 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Tisdag Tis 29 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Måndag Mån 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Fredag Fre 9 Oktober Okt

Patrik Lundh hittade nätet igen

12 september 2020 21:26
Nyhet

Förlusten till trots. Målskytten Patrik Lundh kunde ändå sammanfatta ett SHL-genrep som gav spelmässiga svar som var åt det positiva hållet.


– Det var ett spelmässigt steg framåt. Framförallt så hittade vi lite vägar till att spela pucken till varandra istället för att bara slänga iväg den och det gjorde att vi kom mer samlade med fart. Hittar vi passningarna på bladet så kommer vi iväg bättre därifrån och kan skapa förutsättningarna för att gå in i anfallszonen med kontroll. Det är ett steg i rätt riktning, men vi måste fortsätta jobba med det, säger Patrik.

Vad betyder det att göra en bra insats en vecka innan premiären?
– Det ger ganska mycket, det är alltid bra att göra bra matcher. Vi hade en plattmatch nere i Jönköping, men idag så kommer vi upp och sätter de mönster som vi vill sätta. Sen förlorar i olyckligtvis men det är delar i spelet som är bra och det ska vi fortsätta göra.

”Peppe” har varit stekhet framför mål under försäsongen. På fem matcher har han stått för fyra mål framåt, ganska ofta framspelad av kedjekamraten Markus Ljungh.

– Det känns bra. Jag tycker att vi har hittat ett bra spel i powerplay där vi flyttar pucken och skapar lägen. Jag har spelat med Markus Ljungh tidigare och trivs med honom och nu på slutet har vi fått in Ojamäki på kanten, som är en vass skridskoåkare. Det bygger självförtroende och kemi när man får spela med bra kedjekamrater och hitta bra lägen därifrån.