Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Fredag Fre 5 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Lördag Lör 13 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Idag 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Patrik Lundh hittade nätet igen

12 september 2020 21:26
Nyhet

Förlusten till trots. Målskytten Patrik Lundh kunde ändå sammanfatta ett SHL-genrep som gav spelmässiga svar som var åt det positiva hållet.


– Det var ett spelmässigt steg framåt. Framförallt så hittade vi lite vägar till att spela pucken till varandra istället för att bara slänga iväg den och det gjorde att vi kom mer samlade med fart. Hittar vi passningarna på bladet så kommer vi iväg bättre därifrån och kan skapa förutsättningarna för att gå in i anfallszonen med kontroll. Det är ett steg i rätt riktning, men vi måste fortsätta jobba med det, säger Patrik.

Vad betyder det att göra en bra insats en vecka innan premiären?
– Det ger ganska mycket, det är alltid bra att göra bra matcher. Vi hade en plattmatch nere i Jönköping, men idag så kommer vi upp och sätter de mönster som vi vill sätta. Sen förlorar i olyckligtvis men det är delar i spelet som är bra och det ska vi fortsätta göra.

”Peppe” har varit stekhet framför mål under försäsongen. På fem matcher har han stått för fyra mål framåt, ganska ofta framspelad av kedjekamraten Markus Ljungh.

– Det känns bra. Jag tycker att vi har hittat ett bra spel i powerplay där vi flyttar pucken och skapar lägen. Jag har spelat med Markus Ljungh tidigare och trivs med honom och nu på slutet har vi fått in Ojamäki på kanten, som är en vass skridskoåkare. Det bygger självförtroende och kemi när man får spela med bra kedjekamrater och hitta bra lägen därifrån.