• Huvudsponsorer

Lördag Lör 15 Februari Feb
Söndag Sön 16 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Söndag Sön 8 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar

Sebbe: "Helt okej första match, men tråkigt att förlora"

15 augusti 2019 22:33
Nyhet

Det blev förlust för Linköping i säsongens första match. Inför storpublik i Mjölby var Djurgården det något mer effektiva laget och vann med 5-2.


Djurgården var laget som öppnade bäst och hade kontroll över den första perioden, men därefter började matchen jämna ut sig. LHC tog över större andelar av spelet från den andra perioden och efter 60 minuter sammanfattades en ganska jämn match där slutresultatet inte överensstämde med hur det såg ut.

– Jag tycker att Djurgården var mycket bättre än oss i första perioden, då var vi lite passiva. I andra perioden kom vi upp och spelade som vi ville, med bra pucktempo och där vi släppte den till varandra. Då är den en jämn match hela vägen in. Det var en helt okej första match, men tråkigt att förlora, säger Sebastian Karlsson.

LHC gjorde båda sina mål i powerplay, en spelform som lovade gott inför det som väntar framöver. Sebastian gillade det han såg i båda specialteams-spelformerna.

– Jag tycker att det var ganska lugnt, om jag ska vara ärlig. Det hettade till lite i slutet men någon incident, men annars var det ganska lugnt. Vi stod på hälarna litegrann i första perioden, så det kanske är därför man känner så.

– Det är jättekul att vara igång igen. Nu får vi en ny chans i morgon igen så det är bara att köra på, avslutar Sebastian innan hemresan inledes.

LHC:s mål i matchen gjordes av Broc Little och Anton Mylläri.