Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Söndag Sön 13 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

En östgöte har kritat på

21 april 2022 17:43
Nyhet

Ytterligare en östgöte blir kvar på slätten. Motalasonen Arvid Costmar har förlängt sitt avtal med LHC över de kommande två åren.


Han sällar sig därmed till skaran östgötar i SHL-laget som nu uppgår till sex till antalet. Räknar man in spelare som har fått sin utbildning via hockeygymnasiet i Linköping består truppen nu av tolv spelare (av 20 totalt) med stark koppling till Linköping.

– Jag ser verkligen fram emot att fortsätta den här resan med LHC och det är den här föreningen som jag vill spela för. Min utveckling går stadigt framåt och jag vill vara med och ta nästa steg tillsammans med laget och individuellt under de kommande två åren, säger Arvid.

Arvid går nu in på sin nionde säsong i LHC:s verksamhet, sin ringa ålder om 21 år till trots. Resan har gått ifrån spel i U16 Division 1 som 14-åring, via utbildning på hockeygymnasiet, upp till SHL-laget där han fram till idag står noterad för 82 matcher.

Huvudtränaren Klas Östman ser fram emot att få fortsätta jobba med Arvid under de kommande åren.

– Jag tycker att Arvid tog stora kliv i sitt spel under säsongen och växte som spelare. Han har tagit sitt spel till en stabil SHL-nivå och nu ska vi tillsammans med honom jobba för nästa steg i utvecklingen. Arvid har stort potential och vi ska ge honom förutsättningarna att lyckas i Linköping, säger Klas.