• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 7 November Nov
Söndag Sön 10 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov

Jimmy om poängstarka säsongen: "Kvitto på att det går åt rätt håll"

18 januari 2019 13:07
Intervju

Jimmy Andersson fortsätter att imponera i LHC-tröjan. Mot Örebro blev det två nya mål från hans klubba vilket betyder att han nu har gjort sju mål, men också att han har slagit sitt tidigare personbästa vad gäller poäng under en SHL-säsong.


– Det känns bra att spela center och jag tycker att samarbetet med Gordon och Whitney blir bättre och bättre för varje match som går. Vi hittar varandra bra därute och vi har också fått utdelning de två matcherna som vi har spelat tillsammans, vilket betyder en del för självförtroendet, säger Jimmy Andersson.

Har du spelat center tidigare i karriären?
– Jag spelade center under en säsong i division 1, men efter det så har det bara varit vid enstaka tillfällen per säsong. Men jag trivs bra i rollen, jag får bära ganska mycket puck och vara väldigt delaktig i vår kedjas spel. Sen tillkommer det lite mer defensivt ansvar än vad man har som ytterforward.

Hur känner du kring säsongen?
– Det har rullat på bra under säsongen. Jag kände att jag fick en bra start och jag har tagit steg i min utveckling, så det är väl ett kvitto på att det går åt rätt håll. Det viktigaste är fortfarande att laget presterar, men det är klart att det kul att göra lite mål och assist.

Hur ser du på matchen i morgon?
– Det kommer bli en tuff match igen. Vi har revansch att kräva på dem efter två förluster under säsongen. Det kommer att krävas en riktigt bra insats från vår sida om vi ska lyckas ta tre poäng.