Patrick Mullen är klar för Cluben!

10 juli 2017 14:00
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag meddela att truppen är stängd. Den sista spelaren in i laget är den 31-årige backen Patrick Mullen, som närmast kommer från spel i AHL-laget Rochester Americans.


– Jag har alltid varit intresserad av att spela i Sverige och jag har pratat med Dan och det känns som att vi kommer att bli ett bra lag kommande säsong. Jag känner många svenska spelare från mina år i AHL och det är väldigt bra personer. Jag över övertygad om att Sverige är ett bra ställe att vara på, säger Patrick.

Patrick har under sina åtta säsonger som professionell hockeyspelare representerat Manchester Monarchs, Chicago Wolwes, Utica Comets, Binghamton Senators, Milwaukee Admirals och Rochester Americans i AHL samt Dinamo Riga i KHL. I AHL har han spelat 394 matcher i grundserien samt ytterligare 20 slutspelsmatcher och har på dessa producerat 184 poäng.

– Patrick är en spelskicklig back som dessutom är högerfattad vilket ger oss ytterligare alternativ i lagsammansättningen. Han har erfarenhet av spel på de större rinkarna i Europa vilket vi ser som något positivt. Vi ser att Patrick har en viktig roll att fylla i vårt lagbygge för den kommande säsongen, säger LHC:s General Manager Fredrik Emvall.

Patrick har undertecknat ett tvåårskontrakt med LHC och ansluter till laget till återsamlingen den 31:e juli.