• Huvudsponsorer

Lördag Lör 13 Oktober Okt
Söndag Sön 14 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Fredag Fre 19 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Tisdag Tis 23 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Söndag Sön 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Torsdag Tor 8 November Nov

Emvall: "Viktigare att det blir rätt än att det blir klart fort"

5 juni 2018 14:14
Intervju

Sommaren har kommit till Linköping på riktigt och det återstår nu mindre än två månader innan försäsongsträningen övergår till hockeyfokus och förberedelserna inför SHL-starten. För LHC:s General Manager Fredrik Emvall är detta en period där han ska fylla de två sista forwardsplatserna och därmed fastställa truppen som ska inleda säsongen 2018/2019.


– Det är intensiva dagar just nu. Vi har jobbat väldigt mycket med de två sista platserna under en tid och vi försöker naturligtvis att lösa detta så snart som möjligt. Vi har legat långt fram med ett par spelare som av olika skäl har valt att spela i andra ligor, säger Fredrik.

**Det har spekulerats om olika namn, finns det något du kan kommentera? **
– Jag vill inte gå in på specifika namn, men det har förekommit fall där olika spekulationer har legat ganska nära sanningen. Men som sagt, vi jobbar på med det här men det är också så att vi hellre ser att det tar lite längre tid och att vi hittar rätt spelare än att det går fort och att det blir en lösning som inte blir helt hundra.

Kan du säga något om när det kan bli klart?
– Vi hoppas ju naturligtvis att vi ska få klart med det inom de kommande veckorna, men som jag sa, det är viktigare att det blir rätt än att det blir klart fort.

**Hur tycker du att det ser ut annars med de spelare som är här? **
– Jag tycker att det ser väldigt bra ut. Killarna kör verkligen på hårt under Lasses ledning och nu har vi sedan ett par veckor tillbaka även fått in Mattias Bäckman och Adam Brodecki i träning. Lukas Bengtsson kommer att varva sin träning mellan Linköping och Stockholm där han har sin personliga tränare sedan tidigare.