• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Augusti Aug
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Idag 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Tisdag Tis 4 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Fredag Fre 7 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Onsdag Ons 12 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep

Emvall: "Viktigare att det blir rätt än att det blir klart fort"

5 juni 2018 14:14
Intervju

Sommaren har kommit till Linköping på riktigt och det återstår nu mindre än två månader innan försäsongsträningen övergår till hockeyfokus och förberedelserna inför SHL-starten. För LHC:s General Manager Fredrik Emvall är detta en period där han ska fylla de två sista forwardsplatserna och därmed fastställa truppen som ska inleda säsongen 2018/2019.


– Det är intensiva dagar just nu. Vi har jobbat väldigt mycket med de två sista platserna under en tid och vi försöker naturligtvis att lösa detta så snart som möjligt. Vi har legat långt fram med ett par spelare som av olika skäl har valt att spela i andra ligor, säger Fredrik.

**Det har spekulerats om olika namn, finns det något du kan kommentera? **
– Jag vill inte gå in på specifika namn, men det har förekommit fall där olika spekulationer har legat ganska nära sanningen. Men som sagt, vi jobbar på med det här men det är också så att vi hellre ser att det tar lite längre tid och att vi hittar rätt spelare än att det går fort och att det blir en lösning som inte blir helt hundra.

Kan du säga något om när det kan bli klart?
– Vi hoppas ju naturligtvis att vi ska få klart med det inom de kommande veckorna, men som jag sa, det är viktigare att det blir rätt än att det blir klart fort.

**Hur tycker du att det ser ut annars med de spelare som är här? **
– Jag tycker att det ser väldigt bra ut. Killarna kör verkligen på hårt under Lasses ledning och nu har vi sedan ett par veckor tillbaka även fått in Mattias Bäckman och Adam Brodecki i träning. Lukas Bengtsson kommer att varva sin träning mellan Linköping och Stockholm där han har sin personliga tränare sedan tidigare.