Östman: ”Alla vet hur mycket den här arenan kan låta och koka”
Publicerad: 2022-02-25
Nyhet
LHC är tillbaka i vinnarspåret i och med gårdagens seger mot Brynäs. Härnäst väntar hemmamatch mot Rögle, inför en förväntad storpublik.

– Vi satte vårt defensiva spel och det var det som grundlade segern. Jag tycker att vi spelar mer som en enhet där ute och spretade inte på samma sätt som vi har haft en tendens till på slutet. Det var på många sätt en skön seger och hemresa igår, säger Klas Östman.

LHC laddar nu för nästa drabbning. I morgon kväll gästar tabelltvåan Rögle Saab Arena.

– Det ska bli kul. Jag har hört rykten om att det är storpublik på ingång och alla vet hur mycket den här arenan kan låta och koka, när det är mycket folk och de har fått chansen att värma upp innan.

Prestationsmässigt vill Klas se en fortsättning på gårdagen.

– Defensivt vill jag se samma laginsats och samma förmåga att hålla sig till strukturen. Vi vet att Rögle är ett lag som kommer hårt och dem kör hela vägen, så ett snabbt förstapass bakifrån kommer ge oss möjligheten att kommer förbi pressen. När vi väl vänder måste vi ta snabbaste vägen till mål och få in folk på de ytorna.

Backen Craig Schira börjar närma sig comeback. I skrivande stund är det alltjämt oklart om det blir redan i morgon.

– Craig har närmat sig spel på slutet, men han ska genomgå några ytterligare tester innan vi tar det definitiva beslutet.

*Boka din biljett till matchen på lhc.eu/biljett

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners