Stabil seger av J18
Publicerad: 2021-10-17
Nyhet
J18 börjar hitta formen. På söndagen tog laget hem sin andra raka seger då Karlskrona besegrades på hemmaplan med 3-1.

Linköping fick en bra start på matchen och drev spelet i den första perioden. Precis innan klockan tickade upp tio minuter tog LHC ledningen genom Alvin Munther.

I den andra perioden tog det endast tio sekunder innan ledningen utökades till 2-0 efter mål av William Nestun. Det utvecklade sig sedan till en jämnare period än den första, men den bjöd endast på det tidiga LHC-målet.

I den tredje var LHC tillbaka i förarsätet och drev spelet. Arvid Westlin gjorde sitt femte mål för säsongen vilket betydde 3-0 för LHC, tolv minuter in i avslutningsperioden.

Karlskrona reducerade till 3-1 med tre och en halv minut kvar att spela, sedan var det stängt bakom Edvin Sandell i LHC:s målbur.

– Det var en bra, tajt match. Vi visar återigen bra lagmoral och vi spelar för varandra, säger huvudtränaren Victor Grönberg.