• Huvudsponsorer

Jarno Kärki stannar i LHC

9 december 2019 15:33
Pressmeddelande

Korttidsavtalet med Jarno Kärki gick ut efter lördagens match mot Malmö. Sedan dess har LHC-supportrarna spekulerat i huruvida det blir en fortsättning eller ej. Idag kan vi berätta att Jarno Kärki blir kvar i LHC. Han har undertecknat ett avtal som sträcker sig över säsongen 2020/2021.


Den 25-årige forwarden anslöt till LHC inför bortamatchen mot Växjö den 26:e oktober. Han har sedan dess representerat LHC i 11 SHL-matcher med fyra mål och två assist som facit. Korttidskontraktet gick ut efter matchen mot Malmö, men nu har Jarno och Niklas Persson nått en uppgörelse som sträcker sig över årets säsong samt nästa.

– Det känns bra att stanna i Linköping. Jag gillar den här föreningen, lagkamraterna och tränarna. Jag känner att Linköping är en bra plats för mig i min karriär och mina chanser att fortsätta utvecklas som spelare, säger Jarno.

LHC:s General Manager Niklas Persson är nöjd över att Jarno väljer att fortsätta i LHC-tröjan.

– Vi tycker att Jarno har gjort ett bra jobb för oss under de här elva matcherna. Han har gett vårt lag ytterligare en dimension och vi ser positivt på hans fortsatta utveckling, säger Niklas.