• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Fredag Fre 6 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Torsdag Tor 2 Januari Jan
Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan

Team 1217 uppmärksammat vid nationell konferens

13 november 2019 16:12
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club, tillsammans med våra samarbetspartners Corren, LF Östgöta och Stångåstaden, är väldigt stolta över att vi idag blev uppmärksammade vid konferensen förebygg.nu för arbetet med Team 1217.


Konferensen arrangeras av CAN, Centralförbundet för Alkohol- och Narkotikaupplysning. Under konferensen prisas ett antal projekt och företag som jobbar förebyggande mot nyttjande av alkohol och narkotika.

På konferensen var projektet Team 1217 ett av dessa som blev uppmärksammade, något som vi är väldigt glada och stolta över.

Motiveringen var följande:
Med glädje och beslutsamhet har föreningen och personerna bakom tagit initiativ till förebyggande arbete genom projektet LHC Team 1217. Projektet har bedrivits under flera år vilket visar på uthållighet och engagemang. Det har positiv påverkan på ungdomar som väljer att engagera sig år efter år, vilket resulterar i att alkoholdebuten senareläggs för dessa ungdomar. Genom ambassadörskap och gott föredöme inspireras ungdomar inte bara till att undvika alkohol och andra droger, samt vara förebilder för varandra, utan också till en aktiv och hälsosam livsstil med idrott, glädje och gemenskap i fokus. LHC:s arbete med projekt 1217 är ett utmärkt exempel på hur förebyggande arbetet kan genomföras.

Diplomet mottogs av LHC:s Niklas Nibell.