• Huvudsponsorer

Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Måndag Mån 20 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Onsdag Ons 29 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan

Max Lindroth till Cluben!

2 april 2019 17:02
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag presentera nästa nyförvärv inför säsongen 2019/2020. Den 22-årige backen Max Lindroth kommer närmast från spel i Tingsryd och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande två säsongerna.


– För mig är det en väldigt stor dag. Det är ett mål och en dröm som har gått i uppfyllelse så det är väldigt roligt. Det ska bli enormt roligt att starta igång det hela, säger Max i en intervju med LHCTV.

Max karriärsresa har gått via spel i moderklubben Partille, Borås, Örebro, Troja/Ljungby, Hanhals och Tingsryd innan han nu tar klivet upp i SHL för spel med LHC.

– Max är en väldigt spännande spelare. Han har haft en lite annan karriärsresa och inledde senaste säsongen med spel i Division 1 innan han kom till Tingsryd. Vi ser att Max har en väldigt stor potential som vi vill ta tillvara på och utveckla, säger Niklas Persson, General Manager i LHC.

Max har vid två tillfällen varit på plats i Linköping för att bekanta sig med staden och miljön runt Stångebro. Han kommer att vara på plats när LHC startar upp träningen nästa vecka.