• Huvudsponsorer

Max Lindroth till Cluben!

2 april 2019 17:02
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag presentera nästa nyförvärv inför säsongen 2019/2020. Den 22-årige backen Max Lindroth kommer närmast från spel i Tingsryd och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande två säsongerna.


– För mig är det en väldigt stor dag. Det är ett mål och en dröm som har gått i uppfyllelse så det är väldigt roligt. Det ska bli enormt roligt att starta igång det hela, säger Max i en intervju med LHCTV.

Max karriärsresa har gått via spel i moderklubben Partille, Borås, Örebro, Troja/Ljungby, Hanhals och Tingsryd innan han nu tar klivet upp i SHL för spel med LHC.

– Max är en väldigt spännande spelare. Han har haft en lite annan karriärsresa och inledde senaste säsongen med spel i Division 1 innan han kom till Tingsryd. Vi ser att Max har en väldigt stor potential som vi vill ta tillvara på och utveckla, säger Niklas Persson, General Manager i LHC.

Max har vid två tillfällen varit på plats i Linköping för att bekanta sig med staden och miljön runt Stångebro. Han kommer att vara på plats när LHC startar upp träningen nästa vecka.