• Huvudsponsorer

Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep

Max Lindroth till Cluben!

2 april 2019 17:02
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag presentera nästa nyförvärv inför säsongen 2019/2020. Den 22-årige backen Max Lindroth kommer närmast från spel i Tingsryd och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande två säsongerna.


– För mig är det en väldigt stor dag. Det är ett mål och en dröm som har gått i uppfyllelse så det är väldigt roligt. Det ska bli enormt roligt att starta igång det hela, säger Max i en intervju med LHCTV.

Max karriärsresa har gått via spel i moderklubben Partille, Borås, Örebro, Troja/Ljungby, Hanhals och Tingsryd innan han nu tar klivet upp i SHL för spel med LHC.

– Max är en väldigt spännande spelare. Han har haft en lite annan karriärsresa och inledde senaste säsongen med spel i Division 1 innan han kom till Tingsryd. Vi ser att Max har en väldigt stor potential som vi vill ta tillvara på och utveckla, säger Niklas Persson, General Manager i LHC.

Max har vid två tillfällen varit på plats i Linköping för att bekanta sig med staden och miljön runt Stångebro. Han kommer att vara på plats när LHC startar upp träningen nästa vecka.