• Huvudsponsorer

Linköping Hockey Club tecknar avtal med Profilservice

30 april 2019 15:30
Pressmeddelande

I och med samarbetsavtalet förvärvar sig Profilservice rättigheten som ”Officiell merchandise leverantör” och Officiell partner till LHC vilket inkluderar all försäljning av merchandise produkter som bär LHC:s varumärke. Profilservice blir exklusiv samarbetspartner inom branschen och en nära partner till LHC.


– I och med avtalet med Profilservice får LHC en mycket professionell partner som delar vår syn på utveckling av kundservice i och utanför arenan med LHC produkter men även förståelsen för varumärkets kraft och potential. Vidare så har Profilservice ett bra servicekoncept med allt ifrån webshopar, logistikkompetens till en utvecklad butikslösning. Det är extra roligt att Profilservice som är Linköpings företagare och hängivna LHC-supportrar väljer att samarbeta med LHC, säger Michael Sturehed, marknads– och kommunikationschef Linköping Hockey Club.

– Vi ser verkligen fram emot att använda styrkorna och kompetensen som finns i båda våra bolag för att göra något riktigt bra åt en klubb som vi själva brinner för. Under många år har vi jobbat mot andra klubbar i SHL / Allsvenskan, men det här blir vår största och viktigaste satsning inom merchandise, säger Adam Zollner VD Profilservice Nordic AB.

Vi kan redan nu avslöja att en av de många nya produkterna som tas fram en en efterlängtad mjukis-Sture!

Läs gärna mer om vår nya Partner på deras hemsidor nedan!

www.profilservice.se

www.nordicsouvenir.com