Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Söndag Sön 13 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Nu drar SDHL-lagets försäsongsträning igång

13 maj 2022 14:09
Nyhet

På måndag är det dags för Clubens SDHL-lag att börja bygga grunden inför den kommande säsongen. Nytt för i år är att fysträningen kommer att planers och bedrivas av Dan Davis.


– Ett väldigt roligt uppdrag. Jag har jobbat väldigt mycket med hockeyspelares off-ice träning, både uppbyggnadsträning och under säsong, under de senaste åren. Även fast det blir första gången som jag jobbar med ett helt lag, så är jag väldigt van vid den miljön. Det blir en ny erfarenhet som jag ser väldigt mycket fram emot, säger Dan.

Dan är med och driver Idrottslabbet i Linköping och delar av försäsongsträningen kommer att bedrivas i deras lokaler, medan andra pass kommer att vara på plats i gymmet på Stångebro samt utomhus.

– Vår ambition är att bygga en tydlig fysprofil för varje individ, för att på så sätt maximera träningen för samtliga spelare. Vi kommer att starta upp träningen med fokus på stabilitet och hållbarhet, för att sedan gå in i en lite tyngre period.

Under torsdagen hade spelarnas i LHC:s SDHL-lag ett uppstarts- och informationsmöte med Dan. Träningen är planerad att starta på måndag.