Nu drar SDHL-lagets försäsongsträning igång
Publicerad: 2022-05-13
Nyhet
På måndag är det dags för Clubens SDHL-lag att börja bygga grunden inför den kommande säsongen. Nytt för i år är att fysträningen kommer att planers och bedrivas av Dan Davis.

– Ett väldigt roligt uppdrag. Jag har jobbat väldigt mycket med hockeyspelares off-ice träning, både uppbyggnadsträning och under säsong, under de senaste åren. Även fast det blir första gången som jag jobbar med ett helt lag, så är jag väldigt van vid den miljön. Det blir en ny erfarenhet som jag ser väldigt mycket fram emot, säger Dan.

Dan är med och driver Idrottslabbet i Linköping och delar av försäsongsträningen kommer att bedrivas i deras lokaler, medan andra pass kommer att vara på plats i gymmet på Stångebro samt utomhus.

– Vår ambition är att bygga en tydlig fysprofil för varje individ, för att på så sätt maximera träningen för samtliga spelare. Vi kommer att starta upp träningen med fokus på stabilitet och hållbarhet, för att sedan gå in i en lite tyngre period.

Under torsdagen hade spelarnas i LHC:s SDHL-lag ett uppstarts- och informationsmöte med Dan. Träningen är planerad att starta på måndag.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners