• Huvudsponsorer

Förändringar inom juniororganisationen

13 juni 2019 16:30
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club har under dagen gjort klart med huvudtränarna för J20 respektive J18.


Ny huvudtränare för J20 blir Andreas Melin. Andreas har varit verksam som tränare inom LHC:s organisation sedan 2011/2012 då han kom in som assisterande tränare i U16. Därefter har han verkat som huvudtränare i U16 samt J18, ett uppdrag som han har haft under de senaste tre säsongerna.

– Andreas är en väldigt målmedveten och duktig ledare. Han har varit i föreningen en längre tid och är en stor del i vårt framgångsrika utvecklingsarbete. Jag ser fram emot att se Andreas i en ny miljö och det känns som ett väldigt bra steg för både honom och LHC, säger Niklas Persson.

Kontraktet med Andreas är skrivet på tre år.

Victor Grönberg har under de senaste två säsongerna varit assisterande tränare till Daniel Eriksson i J20. Nu får Victor ytterligare ansvar i och med hans nya roll som huvudtränare för J18-laget.

– Han är väldigt driven och det ska bli intressant och roligt att se Victor på egna ben och vad han kan uträtta den kommande säsongen, säger Niklas Persson.

Kontraktet med Victor är skrivet på ett år.

Sedan tidigare är det klart att Martin Dendis kommer att vara assisterande tränare på J18. Posten som assisterande tränare på J20 kommer att tillsättas inom kort.