Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr

Stort fokus på dam och flickverksamheten!

3 mars 2021 16:24

Nu är det klart att Åtvidabergs Sparbank och Kinda-Ydre Sparbank förlänger samarbetet som en av flera huvudpartners till LHC:s damorganisation, där fokus ligger på flickjuniorer och SDHL laget. Det nya samarbetsavtalet sträcker sig över 2,5 år och innehåller framförallt exponering av sina varumärken runt dessa lag.


Förutom arbetet som är direkt riktad till hockeyverksamheten samarbetar även vi kring ett samhällsengagemangprojekt där spelare från SDHL laget besöker både Åtvidaberg, Kinda och Ydre i syfte att träffa och inspirera skolelever till fysisk rörelse och att ta hand om sin egen hälsa. Det kommer även ges möjlighet att för skolelever under avtalsåren komma till Saab Arena och titta på några SDHL matcher.

”För oss är detta en viktig och intressant satsning med hållbarhetsfrågan i centrum och att spelare från LHC:s SDHL lag kommer till våra orter och visar upp sin verksamhet hoppas vi kan bidra till ökat intresse och även locka ännu fler tjejer till verksamheten”, säger Christian Ottosson , VD Åtvidabergs Sparbank.

Johan Widerström VD på Kinda-Ydre Sparbank fortsätter ” Det är mycket intressant och glädjande att se den utveckling som både SDHL gör, men framförallt att se det ökade intresset från flickjuniorer att spela ishockey och det känns mycket bra för oss båda att kunna stötta LHC på detta sätt”.