Anton Karlsson stannar i Cluben!
Publicerad: 2017-04-03
Pressmeddelande
Linköping Hockey Club kan idag meddela att backen Anton Karlsson stannar i föreningen. Parterna har kommit överens om ett avtal som sträcker sig över säsongen 2018/2019.

– Det känns väldigt bra att förlänga kontraktet. LHC är en förening som jag trivs väldigt bra i. Min utveckling har gått åt rätt håll och min drivkraft är att gå hela vägen tillsammans med föreningen, säger Anton Karlsson.

Anton Karlsson kom till LHC som 17-åring och har sedan dess gått hela vägen från J18-laget till att bli en viktig pusselbit i LHC:s lagbygge. Han kommer i och med det nya kontraktet göra sin fjärde respektive femte säsong som ordinarie spelare i SHL.

– Det är väldigt kul att Anton vill stanna hos oss i LHC. Han utvecklas hela tiden och blir bättre och bättre för varje år som går. Han är också en viktig karaktär i vårt lag och en av våra kärnspelare som tillför mycket i omklädningsrummet med sin inställning, säger General Manager Fredrik Emvall.

Säsongen som gick innebar ett nytt personligt poängrekord för Anton som noterades för elva poäng, fördelat på två mål och nio passningspoäng.

Informatör Gustaf Pettersson