Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Söndag Sön 13 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar

Uppdatering om Covid-situationen i LHC

5 januari 2022 16:36
Nyhet

Under de senaste dagarna har Covid-19 återkommit inom vår verksamhet. Här kommer en lägesuppdatering kring Covid-situationen.


SHL
SHL-laget upptäckte fall i samband med testning på tisdagsmorgonen och valde därför att pausa verksamheten i väntan på ytterligare testsvar. Sedan dess har samtliga spelare och ledare testats ytterligare en gång under onsdagen, utan att något positivt testsvar har inkommit.

Därmed är ambitionen att återvända till ordinarie verksamhet under torsdagen, efter att ytterligare ett varv av tester har genomförts.

Lördagens match mot Brynäs är fortsatt planerad att spelas.

SDHL
Verksamheten är alltjämt pausad och kommer att vara så under återstående del av veckan. Mer information hur detta påverkar söndagens match mot Göteborg återkommer vi med.

Academy
Samtliga spelare och ledare inom som har testats inom akademin har lämnat negativa provsvar. Det innebär att helgens planerade premiär i J20 Nationell Topp 10 står kvar.

Övrig verksamhet
Det dagliga arbetet har fortsatt framåt, utifrån de rådande förutsättningarna. Operativ personal som har mycket kundkontakt har testats och lämnat negativa provsvar.