Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Fredag Fre 2 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Måndag Mån 5 December Dec
Onsdag Ons 7 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Idag 9 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Tisdag Tis 27 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Fredag Fre 6 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Söndag Sön 8 Januari Jan

Hedefalk: "Få bättre ordning i spelet"

24 september 2022 21:12
Nyhet

Två segrar i premiärhelgen, även fast spelet hackade, gav välbehövligt självförtroende till Clubens SDHL-lag. I morgon åker gänget till Stockholm för att ställas mot Djurgården.


– Vi vill få bättre ordning i spelet som helhet över 60 minuter. Vi har gått igenom alla moment under veckan och farten, attityden är bra på alla håll och kanter. Det känns väldigt skönt att ha vind i seglen med den här inledningen och vi ska åka till Stockholm för att ta tre poäng, säger Simon Hedefalk.

Just att ta de två första segrarna, mot SDE och AIK, där spelet inte flöt som väntat är något som Simon betraktar som en styrka.

– Det jätteviktigt och det är en styrka som laget visar, att de kan vara på hela tiden. Att vinna matcher där vi inte spelar så som vi vill och inte har fullt lag, det är viktigt. Det är positiva vibbar i gruppen.

Äntligen är kanadensiskan Nara Elia spelklar. I morgon gör hon sitt första framträdande i SDHL och det råder inget tvivel om vad hon ska komma in och bidra med.

– Hon kommer bidra med mycket kraft och mycket driv på kassen som vi har pratat om att vi vill göra hela säsongen. Hon kommer bli en frisk fläkt. Tanken är att hon ska spela med Kruse och Rushton och där ska hon in och göra sitt jobb.