• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Tisdag Tis 17 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Onsdag Ons 25 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Idag 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Onsdag Ons 9 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Söndag Sön 3 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan

Mångåriga diamantpartnern satsar vidare med Cluben!

29 juni 2020 16:53
Nyhet

LHC och Handelsbanken har under många år ingått ett nära partnerskap. Därför är det glädjande att meddela att samarbetet fortsätter.


– Vi är glada över att Handelsbanken väljer att fortsätta det positiva samarbetet med LHC som pågått under många år. Handelsbanken är ett företag som visat både uthållighet och tydlighet med att hela tiden skruva på sitt engagemang för att det så mycket som möjligt skall gå i takt med samhället i övrigt, säger Michael Sturehed, marknadschef på Linköping Hockey Club.

– För Handelsbanken är det viktigt att skapa värden kring sponsring och vi stöder aktiviteter och organisationer inom 3 områden. De som jobbar med socialt utsatta, utveckling av näringslivet samt idrott och kultur. För oss är det viktigt att hela samhället utvecklas och mår bra. Det handlar både om att ta ett socialt ansvar och i slutändan är det så att fungerar samhället bra är det bra för våra affärer, säger Michael Sterne, kontorschef på Handelsbanken Linköping och fortsätter med att säga:

– Som aktivitet är LHC:s matcher en naturlig mötesplats där vi bjuder in våra kunder för en trevlig stund som dessutom ger tillfälle att göra bra affärer.

– LHC är stolta över samarbetspartners som använder sin positiva kraft i samhället på olika sätt. Handelsbanken är ett lysande exempel, avslutar Michael Sturehed