• Huvudsponsorer

Mångåriga diamantpartnern satsar vidare med Cluben!

29 juni 2020 16:53
Nyhet

LHC och Handelsbanken har under många år ingått ett nära partnerskap. Därför är det glädjande att meddela att samarbetet fortsätter.


– Vi är glada över att Handelsbanken väljer att fortsätta det positiva samarbetet med LHC som pågått under många år. Handelsbanken är ett företag som visat både uthållighet och tydlighet med att hela tiden skruva på sitt engagemang för att det så mycket som möjligt skall gå i takt med samhället i övrigt, säger Michael Sturehed, marknadschef på Linköping Hockey Club.

– För Handelsbanken är det viktigt att skapa värden kring sponsring och vi stöder aktiviteter och organisationer inom 3 områden. De som jobbar med socialt utsatta, utveckling av näringslivet samt idrott och kultur. För oss är det viktigt att hela samhället utvecklas och mår bra. Det handlar både om att ta ett socialt ansvar och i slutändan är det så att fungerar samhället bra är det bra för våra affärer, säger Michael Sterne, kontorschef på Handelsbanken Linköping och fortsätter med att säga:

– Som aktivitet är LHC:s matcher en naturlig mötesplats där vi bjuder in våra kunder för en trevlig stund som dessutom ger tillfälle att göra bra affärer.

– LHC är stolta över samarbetspartners som använder sin positiva kraft i samhället på olika sätt. Handelsbanken är ett lysande exempel, avslutar Michael Sturehed