• Huvudsponsorer

Måndag Mån 30 December Dec
Torsdag Tor 2 Januari Jan
Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Måndag Mån 20 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan

Johan Södergran lämnar LHC för spel i NHL

10 juni 2019 21:49
Pressmeddelande

Under måndagskvällen kom beskedet att Johan Södergran har undertecknat ett treårskontrakt med NHL-klubben Los Angeles Kings. Johan lämnar därmed LHC för spel i Nordamerika den kommande säsongen.


Johan Södergran draftades av Los Angeles Kings sommaren 2018 som val nummer 165. Därefter slog han igenom med dunder och brak under hösten och stod för en mycket bra debutsäsong i LHC. Nu går karriären vidare med spel i Los Angeles Kings organisation.

– Det känns naturligtvis väldigt stort och roligt att få den här möjligheten. Det är få förunnat att få den här chansen och jag är inställd på att göra det absolut bästa av situationen. Jag känner en väldigt stor tacksamhet mot LHC för den utbildning och utveckling som jag har fått i föreningen sedan jag kom hit till hockeygymnasiet, säger Johan Södergran.

General Manager Niklas Persson fick beskedet under måndagen.

– Jag hade ett möte med Johan tidigare idag där han berättade att han har bestämt sig för att skriva på ett NHL-kontrakt. Så klart visste jag om att det var på gång men det är ändå tråkigt för oss som tappar en duktig spelare, men det är också väldigt roligt för Johan. Det är också ett gott betyg till vår juniorverksamhet som har jobbat med Johan under åren på hockeygymnasiet och gett han förutsättningar att försöka uppfylla sina drömmar, säger Niklas.