• Huvudsponsorer

Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep

Johan Södergran lämnar LHC för spel i NHL

10 juni 2019 21:49
Pressmeddelande

Under måndagskvällen kom beskedet att Johan Södergran har undertecknat ett treårskontrakt med NHL-klubben Los Angeles Kings. Johan lämnar därmed LHC för spel i Nordamerika den kommande säsongen.


Johan Södergran draftades av Los Angeles Kings sommaren 2018 som val nummer 165. Därefter slog han igenom med dunder och brak under hösten och stod för en mycket bra debutsäsong i LHC. Nu går karriären vidare med spel i Los Angeles Kings organisation.

– Det känns naturligtvis väldigt stort och roligt att få den här möjligheten. Det är få förunnat att få den här chansen och jag är inställd på att göra det absolut bästa av situationen. Jag känner en väldigt stor tacksamhet mot LHC för den utbildning och utveckling som jag har fått i föreningen sedan jag kom hit till hockeygymnasiet, säger Johan Södergran.

General Manager Niklas Persson fick beskedet under måndagen.

– Jag hade ett möte med Johan tidigare idag där han berättade att han har bestämt sig för att skriva på ett NHL-kontrakt. Så klart visste jag om att det var på gång men det är ändå tråkigt för oss som tappar en duktig spelare, men det är också väldigt roligt för Johan. Det är också ett gott betyg till vår juniorverksamhet som har jobbat med Johan under åren på hockeygymnasiet och gett han förutsättningar att försöka uppfylla sina drömmar, säger Niklas.