• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar

Anton Björkman till IK Oskarshamn

7 juni 2018 10:09
Pressmedelande

19-årige backen Anton Björkman kommer under kommande säsong att representera IK Oskarshamn i Hockeyallsvenskan. Efter två skadefyllda säsonger har Anton en stor vilja att komma till en miljö där han får mycket speltid.


I sin ambition att fortsätta sin utveckling som hockeyspelare har Anton en vilja att spela i en klubb där han har stora möjligheter till att få mycket speltid den kommande säsongen.

– Jag tycker att det är ett väldigt klokt beslut av Anton. Han har en väldigt stor drivkraft att utvecklas som hockeyspelare och att han själv vill ta det här klivet vittnar om hans mognad och självinsikt. Vi hoppas att Anton ska göra en riktigt bra säsong med Oskarshamn med mycket speltid för att på sikt komma tillbaka LHC och SHL, säger Fredrik Emvall.

Anton kommer således att gå till Oskarshamn på en permanent övergång. Från och med säsongen 2019/2020 har han åter ett SHL-kontrakt med Linköping Hockey Club.

LHC meddelar idag också att backen Alexander Karlsson har skrivit på ett ettårskontrakt och kommer att ingå i SHL-truppen.