Anton Björkman till IK Oskarshamn
Publicerad: 2018-06-07
Pressmedelande
19-årige backen Anton Björkman kommer under kommande säsong att representera IK Oskarshamn i Hockeyallsvenskan. Efter två skadefyllda säsonger har Anton en stor vilja att komma till en miljö där han får mycket speltid.

I sin ambition att fortsätta sin utveckling som hockeyspelare har Anton en vilja att spela i en klubb där han har stora möjligheter till att få mycket speltid den kommande säsongen.

– Jag tycker att det är ett väldigt klokt beslut av Anton. Han har en väldigt stor drivkraft att utvecklas som hockeyspelare och att han själv vill ta det här klivet vittnar om hans mognad och självinsikt. Vi hoppas att Anton ska göra en riktigt bra säsong med Oskarshamn med mycket speltid för att på sikt komma tillbaka LHC och SHL, säger Fredrik Emvall.

Anton kommer således att gå till Oskarshamn på en permanent övergång. Från och med säsongen 2019/2020 har han åter ett SHL-kontrakt med Linköping Hockey Club.

LHC meddelar idag också att backen Alexander Karlsson har skrivit på ett ettårskontrakt och kommer att ingå i SHL-truppen.

Kommunikation Gustaf Pettersson