• Huvudsponsorer

Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Ingrid Morset blir ny lagkapten i LHC

30 augusti 2018 09:05
Pressmeddelande

För en vecka sedan blev det klart vilka som blir lagkaptener i herrlaget. Idag har turen kommit till damlagets dito. Ingrid Morset får det hedrande uppdraget att ta över efter Denise Altmann som har lagt skridskorna på hyllan.


25-åriga Ingrid Morset är trots sin ringa ålder en rutinerad spelare på den här nivån. Hon har under de senaste fyra säsongerna varit en viktig pjäs i Linköpings backbesättning. Nu är det hon som ska leda styrkorna på östgötaslätten.

– Jag är väldigt stolt och hedrad över den här utnämningen. Att få vara lagkapten för ett av de bästa lagen i Europa är väldigt stort och något som jag inte ens hade kunnat drömma om, säger Ingrid.

Huvudtränaren Madeleine Östling ser Ingrid som en naturlig ersättare till Denise Altmann.

– Ingrid har under min tid i LHC varit en viktig ledare i omklädningsrummet och är en bra förebild för såväl våra unga som äldre spelare i vårt lag. Hon har en stor passion för sporten, vill alltid vinna och är väldigt professionell i allt hon gör. Med Pernilla och Madelen som assisterande kaptener får vi en trio som brinner för det här laget och den här föreningen, säger hon.