Ingrid Morset blir ny lagkapten i LHC
Publicerad: 2018-08-30
Pressmeddelande
För en vecka sedan blev det klart vilka som blir lagkaptener i herrlaget. Idag har turen kommit till damlagets dito. Ingrid Morset får det hedrande uppdraget att ta över efter Denise Altmann som har lagt skridskorna på hyllan.

25-åriga Ingrid Morset är trots sin ringa ålder en rutinerad spelare på den här nivån. Hon har under de senaste fyra säsongerna varit en viktig pjäs i Linköpings backbesättning. Nu är det hon som ska leda styrkorna på östgötaslätten.

– Jag är väldigt stolt och hedrad över den här utnämningen. Att få vara lagkapten för ett av de bästa lagen i Europa är väldigt stort och något som jag inte ens hade kunnat drömma om, säger Ingrid.

Huvudtränaren Madeleine Östling ser Ingrid som en naturlig ersättare till Denise Altmann.

– Ingrid har under min tid i LHC varit en viktig ledare i omklädningsrummet och är en bra förebild för såväl våra unga som äldre spelare i vårt lag. Hon har en stor passion för sporten, vill alltid vinna och är väldigt professionell i allt hon gör. Med Pernilla och Madelen som assisterande kaptener får vi en trio som brinner för det här laget och den här föreningen, säger hon.

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners