• Huvudsponsorer

Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Idag 21 Mars Mar

"Pajen" gör sin sista säsong i LHC-tröjan

9 mars 2018 14:34
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club och Niklas Persson meddelar idag att innevarande säsong blir Niklas sista i LHC som spelare. Därmed gör ”Pajen” sin sista grundseriematch i LHC-tröjan i morgon mot Växjö Lakers.


– Det här kommer att bli min sista säsong som spelare i LHC. Det har varit fantastiskt roligt att få spela inför publiken här i Linköping och jag vill rikta ett stort tack till alla supportrar, fans, White Lions-medlemmar och andra som kommit för att se oss spela i Saab Arena. Er kärlek och ert stöd är jätteviktigt och något som jag är tacksam över att ha fått under de åren, säger Niklas Persson.

Niklas hoppas nu att hans sista säsong ska fortsätta ett bra tag till.

– Jag hoppas att det här blir startskottet på en lång och rolig avslutning, där förhoppningen är att vi ska hålla på en längre tid. Som jag sa när jag skrev på nytt kontrakt så har jag fortfarande någonting ogjort i den här föreningen och det är det som vi ska kriga för varje dag framöver.

Linköpings General Manager Fredrik Emvall kommenterar Niklas avslutning i LHC så här;

– Jag tror att alla förstår vad Niklas har betytt för Linköping Hockey Club. Hans insatser såväl på isen som i omklädningsrummet har varit väldigt viktiga under båda sejourerna och han är en person som har varit central i gruppen. Niklas har varit en väldigt bra ambassadör för LHC och han har alltid gett allt för laget och sina lagkamrater. Vi vill tacka Niklas för hans insatser som spelare i LHC, både de som har varit men också de som ligger framåt i tiden. Självklart hoppas vi att han även i framtiden ska bidraga med sina hockeykunskaper i LHC.

Anledningen till att Linköping Hockey Club väljer att kommunicera detta idag är för att Niklas vill berätta sitt beslut för alla LHC-supportrar och därefter fokusera helhjärtat på det kommande SM-slutspelet.