• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep

"Pajen" gör sin sista säsong i LHC-tröjan

9 mars 2018 14:34
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club och Niklas Persson meddelar idag att innevarande säsong blir Niklas sista i LHC som spelare. Därmed gör ”Pajen” sin sista grundseriematch i LHC-tröjan i morgon mot Växjö Lakers.


– Det här kommer att bli min sista säsong som spelare i LHC. Det har varit fantastiskt roligt att få spela inför publiken här i Linköping och jag vill rikta ett stort tack till alla supportrar, fans, White Lions-medlemmar och andra som kommit för att se oss spela i Saab Arena. Er kärlek och ert stöd är jätteviktigt och något som jag är tacksam över att ha fått under de åren, säger Niklas Persson.

Niklas hoppas nu att hans sista säsong ska fortsätta ett bra tag till.

– Jag hoppas att det här blir startskottet på en lång och rolig avslutning, där förhoppningen är att vi ska hålla på en längre tid. Som jag sa när jag skrev på nytt kontrakt så har jag fortfarande någonting ogjort i den här föreningen och det är det som vi ska kriga för varje dag framöver.

Linköpings General Manager Fredrik Emvall kommenterar Niklas avslutning i LHC så här;

– Jag tror att alla förstår vad Niklas har betytt för Linköping Hockey Club. Hans insatser såväl på isen som i omklädningsrummet har varit väldigt viktiga under båda sejourerna och han är en person som har varit central i gruppen. Niklas har varit en väldigt bra ambassadör för LHC och han har alltid gett allt för laget och sina lagkamrater. Vi vill tacka Niklas för hans insatser som spelare i LHC, både de som har varit men också de som ligger framåt i tiden. Självklart hoppas vi att han även i framtiden ska bidraga med sina hockeykunskaper i LHC.

Anledningen till att Linköping Hockey Club väljer att kommunicera detta idag är för att Niklas vill berätta sitt beslut för alla LHC-supportrar och därefter fokusera helhjärtat på det kommande SM-slutspelet.