• Huvudsponsorer

Johan Åkerman förlänger kontraktet

18 mars 2020 17:25
Pressmeddelande

Assisterande tränaren Johan Åkerman är nästa pusselbit att falla på plats i Niklas Perssons bygge av SHL-laget. Johan har skrivit på ett 1+1-kontrakt med LHC.


– Det känns jättebra att fortsätta i LHC. Jag tycker att det har börjat blåsa medvind i klubben och föreningen igen och det har stakats ut en väg som jag vill fortsätta att vara en del av, säger Johan.

**Vad är det som gör att du känner den här medvinden? **
– Dels den säsongsavslutningen som vi stod men också att vi i många aspekter har påbörjat en förändring i klubben. Det känns väldigt positivt.

I och med förlängningen går Johan in på sitt femte år som del av ledarstaben och står därmed för kontinuiteten i tränarrummet.

– Det känns positivt. Jag trivs bra i LHC som förening och det känns bra att kunna behålla en kontinuitet. Jag tycker att vi fått lite mer utveckling kring jobbet som vi har gjort det här året, vilket också spelar in.

Hur tycker du att jobbet har funkat med ledarstaben?
– Det har varit väldigt inspirerande, även fast vi har haft en hel del stunder i motvind så har vi knutit oss samman. Jag tycker att vi i tränarrummet har en mer framskjuten position kring hur vi vill jobba och det känns bra att fortsätta med duktiga och kunniga medarbetare.