Söndag Sön 21 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Fredag Fre 26 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Idag 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Tisdag Tis 7 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec

John Nyberg ansluter till LHC

22 oktober 2021 10:00
Nyhet

Backen John Nyberg är klar för spel i Linköping Hockey Club. Han kommer närmast från spel i SHL-konkurrenten Brynäs och ansluter till laget under fredagen.


25-årige John Nyberg slog sig fram genom Frölundas akademiverksamhet och fick under säsongen 2014/2015 chansen att debutera i SHL. Backcoach i Frölunda då var LHC:s huvudtränare Klas Östman.

– John är en stor och stark tvåvägsback med bra skridskoåkning med funktionell teknik. En lagspelare som på sikt kunna hjälpa oss i alla delar av spelet. Jag ser fram emot att få jobba med honom igen. Som person är det en bra kille som kommer passa in bra i vår grupp, säger Klas om det senaste tillskottet till truppen.

Efter en utlåningssäsong i IK Oskarshamn under 15/16 fick han sitt genombrott i SHL-sammanhang under de efterföljande två åren. Därefter gick flyttlasset till USA och spel i Dallas Stars organisation.

Inför säsongen 2020/2021 valde John att flytta hem till Sverige och valet föll på spel i Brynäs, där John fram till dags dato står noterad för 61 grundseriematcher och 13 poäng.

Nu väntar spel i Linköping Hockey Club. Kontraktet är skrivet för återstoden av denna säsong samt ytterligare två säsonger.