• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Torsdag Tor 5 November Nov
Söndag Sön 8 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Onsdag Ons 11 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov

Ödmjuk Neatby hyllar laget efter nollan på Hovet

5 oktober 2020 22:54
Nyhet

Snacka om succéstart. Målvakten Stephanie Neatby har tidigt etablerat sig som en toppmålvakt i SDHL. Under måndagskvällen stod hon för ännu en vass insats när LHC besegrade Djurgården med 3-0.


– Jag tycker att laget stod för en väldigt bra insats ikväll. Alla bidrog och gjorde mitt jobb i matchen mycket enklare. Jag tycker att vi inte fick en jättebra start, men vi blev hela tiden bättre och bättre under matchens gång, vilket var kul att se, säger Stephanie.

Hon motade 33 skott under matchens gång och höll sin andra nolla för säsongen, vilket gör att hon toppar den ligan tillsammans med Luleås Sara Grahn.

– Det är alltid kul att hålla nollan. Men jag tycker att det är ett resultat av hur laget spelar framför mig. Jag kände mig säker där ute för att laget gjorde allting för att jag skulle se pucken hela tiden. Om vi fortsätter att spela så här så vet vi att vi kan vinna även om vi inte gör så många mål framåt.

Matchen var LHC:s första av tre den här veckan. Till helgen väntar tuffa möten med serieledande Brynäs och slutspelskandidaten Leksand.

– Den här vinsten var väldigt viktig. Vi kom ifrån en prestation i förra matchen som inte var perfekt, så vi ville verkligen komma tillbaka och göra en bra match som lag. Jag är väldigt glad över att vi vann och att vi gjorde några mål framåt så att vi fick upp självförtroendet till kommande matcher.