• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb

Första nyförvärvet är klart!

6 april 2018 10:00
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag presentera det första nyförvärvet inför säsongen 2018/2019. 22-årige Filip Karlsson har skrivit på ett kontrakt över två år och kommer närmast från spel i SHL-konkurrenten Rögle BK.


Filip är född och uppvuxen i Ängelholm och inledde sin hockeykarriär i Rögle BK. Redan 2013/2014 gjorde han sin första framträdanden i seniorhockeyn med 17 matcher i Hockeyallsvenskan. Det har därefter blivit ytterligare 26 matcher i Allsvenskan samt 111 matcher i SHL. Den sista siffran skulle varit betydligt högre om han inte råkat ut för en allvarlig skada i november som gjorde att resten av säsongen blev inställd.

– Det känns väldigt kul att komma till Linköping. Jag hoppas att jag kan fortsätta utvecklas i deras miljö och det känns väldigt spännande. Jag har fått ett bra intryck av organisationen och jag ser fram emot att flytta upp framöver och börja träna med laget, säger Filip i en kort kommentar.

Filip kan spela både center och ytterforward, en egenskap som gör han än mer intressant i den moderna ishockeyn. Det är en ung kille som redan har stor erfarenhet av seniorhockey och som LHC hoppas ska kunna ta nästa steg i sin utveckling.

– Filip är en ung och utvecklingsbar spelare som vi ser en stor potential i. Vi hoppas att han ska komma igång igen i Linköping efter en skadefylld fjolårssäsong. Vi vet att han kommer att jobba stenhårt varje dag och det känns som en karaktär som kommer passa bra in i befintlig trupp, säger General Manager Fredrik Emvall.