• Huvudsponsorer

Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep

Första nyförvärvet är klart!

6 april 2018 10:00
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag presentera det första nyförvärvet inför säsongen 2018/2019. 22-årige Filip Karlsson har skrivit på ett kontrakt över två år och kommer närmast från spel i SHL-konkurrenten Rögle BK.


Filip är född och uppvuxen i Ängelholm och inledde sin hockeykarriär i Rögle BK. Redan 2013/2014 gjorde han sin första framträdanden i seniorhockeyn med 17 matcher i Hockeyallsvenskan. Det har därefter blivit ytterligare 26 matcher i Allsvenskan samt 111 matcher i SHL. Den sista siffran skulle varit betydligt högre om han inte råkat ut för en allvarlig skada i november som gjorde att resten av säsongen blev inställd.

– Det känns väldigt kul att komma till Linköping. Jag hoppas att jag kan fortsätta utvecklas i deras miljö och det känns väldigt spännande. Jag har fått ett bra intryck av organisationen och jag ser fram emot att flytta upp framöver och börja träna med laget, säger Filip i en kort kommentar.

Filip kan spela både center och ytterforward, en egenskap som gör han än mer intressant i den moderna ishockeyn. Det är en ung kille som redan har stor erfarenhet av seniorhockey och som LHC hoppas ska kunna ta nästa steg i sin utveckling.

– Filip är en ung och utvecklingsbar spelare som vi ser en stor potential i. Vi hoppas att han ska komma igång igen i Linköping efter en skadefylld fjolårssäsong. Vi vet att han kommer att jobba stenhårt varje dag och det känns som en karaktär som kommer passa bra in i befintlig trupp, säger General Manager Fredrik Emvall.