• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar

Första nyförvärvet är klart!

6 april 2018 10:00
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag presentera det första nyförvärvet inför säsongen 2018/2019. 22-årige Filip Karlsson har skrivit på ett kontrakt över två år och kommer närmast från spel i SHL-konkurrenten Rögle BK.


Filip är född och uppvuxen i Ängelholm och inledde sin hockeykarriär i Rögle BK. Redan 2013/2014 gjorde han sin första framträdanden i seniorhockeyn med 17 matcher i Hockeyallsvenskan. Det har därefter blivit ytterligare 26 matcher i Allsvenskan samt 111 matcher i SHL. Den sista siffran skulle varit betydligt högre om han inte råkat ut för en allvarlig skada i november som gjorde att resten av säsongen blev inställd.

– Det känns väldigt kul att komma till Linköping. Jag hoppas att jag kan fortsätta utvecklas i deras miljö och det känns väldigt spännande. Jag har fått ett bra intryck av organisationen och jag ser fram emot att flytta upp framöver och börja träna med laget, säger Filip i en kort kommentar.

Filip kan spela både center och ytterforward, en egenskap som gör han än mer intressant i den moderna ishockeyn. Det är en ung kille som redan har stor erfarenhet av seniorhockey och som LHC hoppas ska kunna ta nästa steg i sin utveckling.

– Filip är en ung och utvecklingsbar spelare som vi ser en stor potential i. Vi hoppas att han ska komma igång igen i Linköping efter en skadefylld fjolårssäsong. Vi vet att han kommer att jobba stenhårt varje dag och det känns som en karaktär som kommer passa bra in i befintlig trupp, säger General Manager Fredrik Emvall.