LHC:s valberedning förbereder förslag inför årsstämman
Publicerad: 2022-03-04
Valberedningen arbetar löpande och kontinuerligt med bemanningen av LHC:s styrelse. Inför stämman, som äger rum onsdagen den 22 juni, intensifieras nu arbetet. Roger Ekström har efter 9 år i LHC:s styrelse, varav 4 år på ordförandeposten, avböjt omval. Anledning är att han nominerats som ordförande till SHL
  • Jag är mycket tacksam över det förtroende LHC:s medlemmar och aktieägare gett mig under mina år i Linköping Hockeys styrelse. Vi har, några pandemisäsonger till trots, genomfört en rad förändringar som jag hoppas kommer gynna cluben framöver. Men i första hand gäller det nu att fokusera på den pågående säsongen, säger Roger Ekström.

  • Rogers intention var att stå till förfogande som LHC-ordförande i ytterligare något år, men då familjen inte längre bor i Linköping, samtidigt som det nu uppstod en situation där SHL-klubbarna vill ha honom som ordförande redan i år, så känns det naturligt att skiftet sker nu. Vi inom LHC får se det som att det är glädjande att vi nu levererar ytterligare en kraft till centrala uppgifter inom svensk hockey, säger valberedningens ordförande Christer Mård.

  • Inom valberedningen träffar vi nu bland andra styrelsen, klubbledningen, större aktieägare och White Lions. Allt för att skaffa oss en bild av vad som krävs och förväntas på styrelserollen i allmänhet och ordföranderollen i synnerhet. Jag är övertygad om att vi kommer presentera en kompetent och driven styrelse med kontinuitet kryddat med lite nytt inför årsstämman, avslutar Christer.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Officiella leverantörer
Huvudpartners