LHC tar in kanadensisk forward
Publicerad: 2019-01-30
Pressmeddelande
Inför sluttampen av SDHL och det kommande SM-slutspelet ansluter en ny spelare till LHC. 22-åriga forwarden Brooke Stacey, som senast spelade för University of Maine, ansluter till truppen för återstoden av säsongen.

Det har inte undgått någon att LHC:s lag i SDHL har dragit med stora skadeproblem den senaste tiden, bland annat på stjärnforwarden Lara Stalder som missar resten av säsongen. Därför tog beslut att plocka in en ersättare för Stalder och nu är alla pusselbitar på plats.

Brooke Stacey spetsar till truppen och förväntas ta rollen som en av de producerande spelarna. General Manager Kim Martin-Hasson jobbar nu för fullt med att få Brooke spelklar till helgens matcher mot Luleå och MODO.

– I och med den situation som har uppstått i laget på grund av skador så började vi kolla för en ersättare. Vi fastnade för Brooke som har ett bra facit i den amerikanska collegeligan och som har erfarenhet av landslagsspel för Kanada. Hon har hållit igång hela vintern i Kanada och vår förhoppning är att hon ska gå för fullt direkt från start, säger Kim.

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners