Anders Bouvin blir tillförordnad klubbdirektör
Publicerad: 2018-12-05
Pressmeddelande
Styrelsen i Linköping Hockey Club har idag utsett Anders Bouvin till tillförordnad klubbdirektör efter Anders Mäki, som avslutar sin tjänst den 31:e december.

– Anders har arbetat som ekonomichef inom Linköping Hockey Club under flera år och har gjort ett mycket bra arbete för organisationen. Med tanke på att en stor del av arbetet framöver är relaterat till nästa säsongs budget så ser vi Anders som mycket lämpad för rollen som tillförordnad klubbdirektör till dess att en ny, permanent klubbdirektör är på plats, säger Roger Ekström.

Förutom rollen som ekonomichef har även Anders varit VD för dotterbolagen LHC Event och Ispalatset i Linköping AB.

Dessförinnan har Anders varit VD på KA Elektronik AB och har därtill mångårig erfarenhet inom revisionsbranschen. Han utbildade sig till civilekonom vid Baltic Business School, det som idag går under namnet Linné Universitetet i Kalmar. Han är boendes i Kisa tillsammans med sin familj som består av hustrun Jannice och döttrarna Hedvig, Edith och Rut.

– Jag känner mig väldigt hedrad och stolt över att ha fått den här frågan från styrelsen. Jag tackar för förtroendet och ser fram emot att leda organisation fram tills dess att en ny klubbdirektör är rekryterad, säger Anders.

Anders Bouvin tillträder tjänsten som tillförordnad klubbdirektör 1:e januari 2019.

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners