• Huvudsponsorer

Lördag Lör 15 Februari Feb
Söndag Sön 16 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Söndag Sön 8 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar

Starka värvningar till LHC - välmeriterade systrar ansluter!

17 juni 2019 15:30
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club är väldigt glada över att presentera två riktigt starka nyförvärv till SDHL-laget. Systrarna Tori och Zoe Hickel ansluter till LHC från kanadensiska mästarlaget Calgary Inferno.


Storasyster Zoe Hickel, som spelar forward, har en mycket fin karriärsresa så här långt. Hon spenderade sin collegekarriär på mycket väl ansedda University of Minnesota-Duluth, där hon under fyra år stod för 93 poäng på 138 matcher. Därefter har Zoe representerat Boston Pride, Connecticut Whale, Kunlun Red Star samt Calgary Inferno.

Bland meriterna finns två VM-guld med USA, ett amerikanskt mästerskap samt ett kanadensiskt mästerskap. Därmed är Zoe en av de mest meriterade importerna i SDHL:s historia.

Lillasyster Tori Hickel, som spelar back, har även hon en mycket fin karriärsresa bakom sig. Hon spelade collegehockey på Northeastern University. Efter avslutade collegestudier valde hon att lämna kontinenten för att spela i Sverige och Djurgården. Efter två i Djurgården återvände hon till Kanada och Calgary Inferno.

På meritlistan har Tori ett SM-guld med Djurgården samt ett kanadensiskt mästerskap med Calgary Inferno.

General Manager Josef Nilsson är väldigt nöjd med att knyta systrarna Hickel till sig.

– Vi är mycket glada över att Zoe och Tori kommer till oss i LHC. De är två väldigt bra spelare som kommer att ge oss ytterligare offensiva vapen. Det är dessutom två av de mest meriterade importerna i ligans historia, som så sent som för ett par månader sen vann det kanadensiska mästerskapet med Calgary. Zoe och Tori kommer att bli nyckelpjäser i vårt lag den kommande säsongen, säger Josef.