• Huvudsponsorer

Succéstart på säsongskortsförsäljningen!

1 april 2020 13:16
Nyhet

Idag släpptes säsongskorten till försäljningen för allmänheten. Men faktum är att försäljningen har pågått sedan elva dagar tillbaka då LHC:s medlemmar fick förtur till att säkra sina platser för nästa år, en försäljningsperiod som kan sammanfattas som en succé!


– Vi har märkt av ett stort intresse för nästa säsong och det är många som vill fortsätta vara med på den här resan. Jag upplever att det finns en stor nyfikenhet kring föreningen och Niklas Perssons lagbygge, säger Daniel Björk Jonsson, privatmarknadsansvarig på LHC.

Redan nu har drygt 25% av förra säsongens försäljning av privatkort uppnåtts, en notering som Daniel är lite förvånad över.

– Det har rullat på väldigt bra måste jag säga. Men att det skulle gå så här bra tror jag inte att någon hade räknat med. Vi kommer att fortsätta jobba på med en aktiv försäljning och det finns all anledning att hålla ögon och öron öppna för specialerbjudanden.

Vad är målsättningen med säsongskortsförsäljningen?
– Med den här succéstarten i ryggen så ser vi ingen anledning till att sikta in oss på samma nivå som förra året, utan vi ska öka. En ökning runt 20% är absolut möjligt, avslutar Daniel.