Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Fredag Fre 2 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Måndag Mån 5 December Dec
Onsdag Ons 7 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Idag 9 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Tisdag Tis 27 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Fredag Fre 6 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Söndag Sön 8 Januari Jan

Hedefalk ser fram emot lördagens toppmöte

30 september 2022 20:57
Nyhet

Saab Arena bjuder in till ett stekhett toppmöte i SDHL under lördagen. LHC ställs mot fjolårsfinalisten Brynäs i den första av två matcher i helgen.


– En spännande utmaning. Brynäs har varit ett starkt lag i SDHL de senaste säsongerna och har ett väldigt talangfullt lag. Det blir ett bra test för oss, att se vart vi står mot de bästa i serien och jag hoppas att vi kan ta oss an utmaningen på rätt sätt, säger Simon Hedefalk.

LHC har inlett starkt på hemmaplan med två raka segrar i öppningshelgen. Att tidigt bygga en trygghet i hemmaarena betyder mycket.

– Vi vill att Saab Arena ska bli en plats som motståndarna tycker att det är jobbigt att komma till. För oss handlar det om att gå ut och ta initiativet i matchen, att få igång vårt passningsspel och etablera det offensiva spelet.

Till senaste matchen var Nara Elia spelklar och kunde göra debut i SDHL. Till helgens matcher är Ayaka Toko och Haruka Toko tillgängliga för första gången den här säsongen.

– Det är två väldigt bra hockeyspelare som vi får in i laget och som gör att vi för första gången kan spela med ordinarie lineup. De kommer båda kliva in och få stort förtroende från start. Det ska bli väldigt spännande att se dem under de här två matcherna.