Hedefalk ser fram emot lördagens toppmöte
Publicerad: 2022-09-30
Nyhet
Saab Arena bjuder in till ett stekhett toppmöte i SDHL under lördagen. LHC ställs mot fjolårsfinalisten Brynäs i den första av två matcher i helgen.

– En spännande utmaning. Brynäs har varit ett starkt lag i SDHL de senaste säsongerna och har ett väldigt talangfullt lag. Det blir ett bra test för oss, att se vart vi står mot de bästa i serien och jag hoppas att vi kan ta oss an utmaningen på rätt sätt, säger Simon Hedefalk.

LHC har inlett starkt på hemmaplan med två raka segrar i öppningshelgen. Att tidigt bygga en trygghet i hemmaarena betyder mycket.

– Vi vill att Saab Arena ska bli en plats som motståndarna tycker att det är jobbigt att komma till. För oss handlar det om att gå ut och ta initiativet i matchen, att få igång vårt passningsspel och etablera det offensiva spelet.

Till senaste matchen var Nara Elia spelklar och kunde göra debut i SDHL. Till helgens matcher är Ayaka Toko och Haruka Toko tillgängliga för första gången den här säsongen.

– Det är två väldigt bra hockeyspelare som vi får in i laget och som gör att vi för första gången kan spela med ordinarie lineup. De kommer båda kliva in och få stort förtroende från start. Det ska bli väldigt spännande att se dem under de här två matcherna.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners