Daniel Ljungman har skrivit på!
Publicerad: 2021-01-27
Nyhet
LHC-forwarden Daniel Ljungman uppnådde för en tid sedan 100 spelade minuter i SHL. Nu har han skrivit på sitt första rookiekontrakt med Linköping Hockey Club.

– Jättekul. Det här är vad jag har kämpat för under min karriär och vad jag ville uppnå när jag valde Linköpings hockeygymnasium. Jag ska fortsätta kämpa för min speltid och göra mitt absolut bästa för att utvecklas på den här nivån, säger Daniel.

Daniel Ljungman är nästa namn på listan över unga spelare som har skrivit rookiekontrakt med LHC. Bland dessa finns de nuvarande lagkamraterna William Worge Kreü, Arvid Costmar, Nikola Pasic och Simon Lundmark.

– Det är ett jättebra betyg åt vår akademi att vi varje år plockar upp spelare från vår egen verksamhet, säger Niklas Persson.

Niclas Hävelid, numera assisterande tränare i SHL-laget, har följt Daniel på hans resa genom akademin.

– Jätteför kul Daniel, tycker jag. Jag har följt honom sedan han var femton och hans resa har varit fantastiskt kul att se. Många goda, dagliga vanor har gett resultat över tid och det är en bra kille som har utvecklats åt rätt håll hela tiden. Hans resa har bara börjat, säger Niclas.

Daniels kontrakt sträcker sig över säsongen 2021/2022.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners