• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Onsdag Ons 12 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Söndag Sön 16 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Idag 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar

LHC tar hem grundserien i eSHL!

14 februari 2020 21:30
Nyhet

På fredagskvällen avslutades grundserien i den historiska, första upplagan av eSHL. LHC gick in som stora favoriter och motsvarade förväntningarna, genom att gå igenom grundserien med 21 vinster och 1 förluster.


Grundserien avslutades med dubbelmöte mot Leksand och det blev två planenliga segrar för LHC:s europamästare. Matcherna slutade 4-3 respektive 2-0 och innebar att LHC slutar grundserien med endast en förlust på kontot.

– Det har varit en bra eSHL-säsong för oss så här långt. Vi hade högt ställda målsättningarna inför den och jag tycker att samtliga killar i laget har gjort allt för att vi ska införliva dem. Självklart känns det stort att få vinna den första eSHL-grundserien, det är en milstolpe för laget, säger Casper Lundgren, målvakt i LHC.

Nu väntar slutspelet. Vad tänker du om de kommande veckorna?
– Det ska bli väldigt spännande givetvis. Varje gång man får chansen att spela ett slutspel ska man njuta, för det är de roligaste matcherna. Vi fattar att vi får bära ett stort favoritskap i och med att vi vann grundserien men vi visade i ECL-slutspelet att vi kan hantera den typen av press. Målet självklart att bli eSHL:s första mästarlaget.