• Huvudsponsorer

Jonas Fransson förlänger kontraktet

19 mars 2020 15:53
Pressmeddelande

Idag kan vi meddela att målvaktstränaren Jonas Fransson har förlängt sitt kontrakt med LHC och skrivit på ett avtal som gäller över de två kommande säsongerna.


– Det känns kul, väldigt spännande och inspirerande. Att få vara med från start de kommande åren och få jobba med spelarna från försäsongen och framåt. Jag tror att det kommer bli annorlunda mot hur det var den här säsongen, säger Jonas.

Hur var det när du fick hoppa in mitt under förra säsongen?

– Det var speciellt såklart. Jag hade träffat både Jonas och Jacob innan, men jag kände dem inte på det sättet. Vi fick lära känna varandra ganska snabbt, men själva jobbet gick det ganska fort att komma in i.

Vad var den största utmaningen?
– Det blir ju framförallt att lära känna dem så att man vet vilka knappar man kan trycka på och det är något som man kanske bygger upp under försäsongen. Det var väl det som var den stora utmaningen.

Hur tänker du kring framtiden?
– Det kommer att bli jäkligt kul att få göra den här resan från start. Vi har redan kommit varandra mycket närmre och vi har börjat hitta varandra på ett annat sätt där vi kan komma fram till lösningar tillsammans. Det tror jag kommer vara en stor erfarenhet framöver, att verkligen få diskutera saker i lugn och ro utan att ha matcher med kniven mot strupen hela tiden.

Hur känns det att fortsätta med det här tränarteamet?
– Det är väldigt inspirerande då hela ledarstaben här är fantastisk, jag lär mig något varje dag. Det är en hög kravställning på spelare och ledare som gör att man måste vara på tå hela tiden. Det är väldigt utvecklande för mig.