• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr

Första höstmatchen över 8000 sedan 2013

30 oktober 2018 20:15
Nyhet

Kvällens publiksiffra mot Djurgården skrevs till 8300 personer, en notering som är imponerande. Faktum är att det är den högsta noteringen för LHC under höstsäsongen sedan december 2013.


Under de senaste säsongerna har publiktrenden i Linköping varit tydlig. Det har varit matcherna på andra sidan nyåret som har varit de mest publikdragande och där siffror över 8000 åskådare har blivit realitet.

Dagens publiksiffra, 8300 personer, är en mycket bra notering och faktum är att det är första gången på nästan fem år som en LHC-match i SHL lockar över 8000 åskådare innan årsskiftet. Då var det en hemmamatch mot AIK som lockade 8023 åskådare den 28:e december 2013.

– Vi är väldigt naturligtvis väldigt glada och stolta över att ha kommit upp i den här mycket fina publiksiffran. Vi hoppas att det vi ser nu är resultatet av ett hårt och konsekvent arbete på biljettsidan i kombination med de fina sportsliga prestationerna och den underhållande ishockey som laget har presterat så här långt, säger Michael Sturehed, Marknads- och Kommunikationschef på Linköping Hockey Club.

Till den här säsongen har Linköping Hockey Club infört ett antal nya biljettpaket och en ny prissättning som gör att det är billigare än någonsin att se SHL-hockey i Saab Arena. Dessa projekt har enligt Michael fallit väl ut och han ser positivt på framtida matcher.

– Vi har ett gäng högintressanta matcher som kommer innan årsskiftet, bland annat tre lördagsmatcher, en fredagsmatch i mellandagarna och ett hett möte med regerande mästarna i Växjö tisdagen den 13:e november. Vi hoppas att laget fortsätter att prestera på en hög nivå med en rolig ishockey och att Linköpingsborna ska fortsätta hitta till Saab Arena, avslutar han.