• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep

Jonas Gustavsson förlänger med LHC

11 april 2019 17:05
Pressmeddelande

Målvakten Jonas Gustavsson blir kvar i LHC. Jonas, som hade ett optionsår kvar på sitt treårskontrakt, har tecknat ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2020/2021.


Jonas Gustavsson kom till Linköping inför säsongen 2017/2018 och har under sina två år i Östergötland vaktat merparten av matcherna i Clubens färger. Nu förlänger han sitt avtal och kommer att representera LHC under de kommande två säsongerna.

– Det känns bra. Jag har aldrig haft några tankar på att röra mig, jag och familjen trivs väldigt bra här. Förhoppningen är att vi ska vända på det här som lag och gå åt rätt håll, vilket känns inspirerande. Det känns väldigt bra här i LHC, säger Jonas.

I och med förlängningen är det också klart att målvaktsparet Jonas Gustavsson och Jacob Johansson har lika lång kontraktstid kvar med LHC.

– Jag är nöjd med att Jonas har valt att förlänga sitt avtal med LHC. Jag tycker att vi i och med denna kontraktsförlängning har säkrat upp ett av ligans bästa målvaktspar för de kommande två åren och där Jonas kommer att fortsätta hjälpa Jacob i hans utveckling. Jag vill också ge Jonas chansen att spela de stora matcherna, säger Niklas Persson.