LHC förlänger spelarkontrakt

26 februari 2008 20:30

Linköpings Hockey Club har förlängt spelarkontrakten med Joakim Eriksson, Patrik Zackrisson och Christian Engstrand. Dessutom har J20-spelaren Dennis Bozic skrivit på ett A-lagskontrakt inför den kommande säsongen.


Jocke Eriksson, f n 28 poäng (11+17) efter 49 matcher denna säsong, har skrivit ett nytt tvåårskontrakt med LHC, fram till 2010. Patrik Zackrisson, snart 21 år, har skrivit ett treårskontrakt och därmed förlängt sitt nuvarande avtal med två år redan nu. ”Zacke” finns därmed i LHC till 2011.
- Jocke är ju en erfaren och pålitlig center, det känns bra att förlänga med honom. Patrik ser vi som en viktig del i vårt framtida lagbygge, säger Johan Hemlin i LHC.
Dessutom har alltså målvakten Christian Engstrand och juniorbacken Dennis Bozic skrivit på nya kontrakt. Båda gäller två år framåt, fram till 2010. Engstrand har under säsongen varit utlånad till Oskarshamn och där spelat 17 matcher i Hockeyallsvenskan. Han har en räddningsprocent på 89,66%. Bozic har provat på inhopp i Elitserien redan i år, men främst verkat i J20-serien.
- Christian har tagit ett stort steg i Oskarshamn i år, det ska bli spännande att följa honom framöver och Dennis har redan i år visat att han vill vara med och slåss om en plats i A-laget och den möjligheten får han nu på allvar nästa säsong.
Med vänlig hälsning
Anders Mäki Linköpings Hockey Club