• Huvudsponsorer

Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Onsdag Ons 12 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Söndag Sön 16 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb

Laget som ska jaga guldet börjar ta form!

18 april 2019 10:23
Pressmeddelande

Josef Nilsson, ny General Manager för SDHL-laget, börjar sätta truppen som ska jaga SM-guldet nästa säsong. Idag kan Linköping Hockey Club berätta om tre av spelarna som tar plats i truppen.


Forwarden Vilma Tanskanen är en 24-årig forward som närmast kommer från spel i Mercyhurst i den amerikanska collegeligan. Hon var siste spelare att bli utelämnad från Finlands VM-trupp som tog en historisk silvermedalj för en vecka sedan.

Hon beskrivs som en hårt arbetande tvåvägsforward som har goda möjligheter att vara en riktig målskytt. Vilma ansluter till Linköping när laget samlas i augusti. Hon har skrivit på ett tvåårskontrakt med option för år två.

Målvakten Eveliina Suonpää växte ut till en jätte under säsongens slutskede och var en viktig faktor i lagets slutspelsframgångar. Efter avslutad säsong i Sverige blev hon uttagen till VM-laget och fick chansen att vakta kassen i en av Finlands matcher under turneringen. Eveliina har skrivit på ett nytt ettårskontrakt.

Forwarden Annie Sjöstrand kom till Linköping redan som 13-åring och har därefter tagit vägen upp till A-laget genom föreningens olika lag. Under årets säsong spelade hon 21 matcher i SDHL samt ytterligare nio under SM-slutspelet. Annie har skrivit på ett ettårskontrakt.