• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep

Laget som ska jaga guldet börjar ta form!

18 april 2019 10:23
Pressmeddelande

Josef Nilsson, ny General Manager för SDHL-laget, börjar sätta truppen som ska jaga SM-guldet nästa säsong. Idag kan Linköping Hockey Club berätta om tre av spelarna som tar plats i truppen.


Forwarden Vilma Tanskanen är en 24-årig forward som närmast kommer från spel i Mercyhurst i den amerikanska collegeligan. Hon var siste spelare att bli utelämnad från Finlands VM-trupp som tog en historisk silvermedalj för en vecka sedan.

Hon beskrivs som en hårt arbetande tvåvägsforward som har goda möjligheter att vara en riktig målskytt. Vilma ansluter till Linköping när laget samlas i augusti. Hon har skrivit på ett tvåårskontrakt med option för år två.

Målvakten Eveliina Suonpää växte ut till en jätte under säsongens slutskede och var en viktig faktor i lagets slutspelsframgångar. Efter avslutad säsong i Sverige blev hon uttagen till VM-laget och fick chansen att vakta kassen i en av Finlands matcher under turneringen. Eveliina har skrivit på ett nytt ettårskontrakt.

Forwarden Annie Sjöstrand kom till Linköping redan som 13-åring och har därefter tagit vägen upp till A-laget genom föreningens olika lag. Under årets säsong spelade hon 21 matcher i SDHL samt ytterligare nio under SM-slutspelet. Annie har skrivit på ett ettårskontrakt.