Linus Hultström är tillbaka i LHC
Publicerad: 2022-05-04
Nyhet
29-årige backen Linus Hultström är tillbaka i Linköping Hockey Club efter drygt åtta år med spel i andra klubbar. Linus har undertecknat ett fyraårsavtal med Cluben.

– Det har varit något väldigt spännande på gång i Linköping under säsongen med Klas som huvudtränare. Jag känner en del spelare i laget sedan tidigare och det är mycket positivt på gång. Jag vill verkligen vara en del av den resan med Linköping, säger Linus Hultström i en intervju som du ser här.

Linus Hultström inledde sin hockeykarriär i Vimmerby HC och gjorde flytten till Linköping till hockeygymnasiet. I LHC gjorde han resan från ung och lovande i J18 till JSM-guld med J20 och därefter spel i SHL. Totalt blev det 118 SHL-matcher med Linköping, innan flytten gick till Leksand.

Linus representerade Leksand under 48 matcher säsongen 2014/2015 och gick sedan vidare till Djurgården där det stora genombrottet kom.

Det blev totalt fem säsonger i Djurgården, innan två säsonger med utlandsspel väntade. Nu väntar nästa fas i karriären med spel i Linköping.

Linus har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande fyra säsonger, det vill säga till och med säsongen 2025/2026.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán
Huvudpartners