• Huvudsponsorer

Josef Nilsson slutar som General Manager – Madeleine Östling och Kim Martin-Hasson ersätter

13 augusti 2019 15:00
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag meddela att Josef Nilsson avslutar sin tjänst som General Manager i Linköping Hockey Club.


25-årige Josef tog över tjänsten under våren 2019 och har varit ansvarig under rekryteringsprocessen inför säsongen 2019/2020. Nu står det klart att Josef väljer att lämna posten.

– Det känns väldigt tråkigt att lämna med tanke på att vi inlett något väldigt spännande inför den kommande säsongen. Men jag har inte lyckats få ihop livspusslet med studier och arbete, vilket gör att jag måste ta till åtgärder. Med det sagt så hoppas jag att jag kan återkomma till LHC i framtiden, säger Josef.

– Först och främst är det tråkigt att en duktig medarbetare väljer att avsluta sin tjänst. När Josef kom till mig med de här tankarna så gjorde vi tillsammans den samlade bedömningen att det var bäst att avsluta samarbetet innan säsongsstart. Han har gjort ett väldigt bra och grundligt arbete och jag hoppas att våra vägar korsas igen, säger Anders Bouvin, tillförordnad klubbdirektör i LHC.

Josefs avsked innebär att Madeleine Östling och Kim Martin-Hasson tar gemensamt över det sportsliga ansvaret för SDHL-laget för återstoden av säsongen 2019/2020 per omgående.

– Vi vet att Madeleine och Kim har det som krävs och den rutinen som erfordras för att vi inte ska tappa mark mot våra konkurrenter. Vi kommer att hjälpa och stötta Kim så att hon också kan fortsätta med sitt mycket goda arbete som ambassadör för ”Tillsammans”-projektet, säger Anders Bouvin.