• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Fredag Fre 6 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Torsdag Tor 2 Januari Jan
Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan

Sebastian Karlsson opereras – färdigspelat för säsongen

16 januari 2019 14:20
Nyhet

LHC-forwarden Sebastian Karlsson har spelat färdigt för säsongen. Den axelskada som har besvärat Sebastian under två sejourer under den här säsongen måste åtgärdas och därmed är säsongen över.


– Det känns naturligtvis väldigt tråkigt att det är färdigspelat den här säsongen. Men den här operationen gör att jag får bättre förutsättningar att vara helt frisk inför nästa säsong och tillslut var det rätt beslut att ta, säger Sebastian.

Skadan som Sebastian har drabbats av är en återkommande instabilitet i axeln. Operationen syftar till att förbättra stabiliteten och vanlig rehabiliteringstid efter en sådan operation är 4-5 månader. Operationen kommer att genomföras på en privat klinik och sker inom den närmaste tiden.

– Jättetråkigt för ”Sebbe” naturligtvis och tråkigt för oss som får spela resterande del av säsongen utan en viktig spelare. Vi är övertygade om att ”Sebbe” kommer att komma tillbaka starkt till nästa säsong och fortsätta göra avtryck på vårt lag och spel, säger General Manager Fredrik Emvall.