Sebastian Karlsson opereras – färdigspelat för säsongen
Publicerad: 2019-01-16
Nyhet
LHC-forwarden Sebastian Karlsson har spelat färdigt för säsongen. Den axelskada som har besvärat Sebastian under två sejourer under den här säsongen måste åtgärdas och därmed är säsongen över.

– Det känns naturligtvis väldigt tråkigt att det är färdigspelat den här säsongen. Men den här operationen gör att jag får bättre förutsättningar att vara helt frisk inför nästa säsong och tillslut var det rätt beslut att ta, säger Sebastian.

Skadan som Sebastian har drabbats av är en återkommande instabilitet i axeln. Operationen syftar till att förbättra stabiliteten och vanlig rehabiliteringstid efter en sådan operation är 4-5 månader. Operationen kommer att genomföras på en privat klinik och sker inom den närmaste tiden.

– Jättetråkigt för ”Sebbe” naturligtvis och tråkigt för oss som får spela resterande del av säsongen utan en viktig spelare. Vi är övertygade om att ”Sebbe” kommer att komma tillbaka starkt till nästa säsong och fortsätta göra avtryck på vårt lag och spel, säger General Manager Fredrik Emvall.

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners