Fredag Fre 8 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Måndag Mån 11 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Idag 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Fredag Fre 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Onsdag Ons 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt

Säsongens första nyförvärv är klart!

5 april 2017 14:45
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag presentera det första nyförvärvet inför kommande säsong. 19-årige forwarden Fredrik Karlström som kommer närmast från spel i Hockeyallsvenskan med AIK.


– Det ska bli fantastiskt kul. Linköping är en bra SHL-klubb som har varit stabila över en längre tid. Jag har pratat med Dan och Fredrik och det känns väldigt bra med hur de ser på nästa säsong och jag ser väldigt mycket fram emot att komma till LHC, säger Fredrik Karlström.

Fredrik Karlström är uppvuxen i Stockholmsområdet och har Trångsunds IF som moderklubb. Han har därtill representerat IFK Täby under en säsong innan han tog klivet till AIK där han har spelat de tre senaste åren. Fredrik står noterad för 47 matcher i Hockeyallsvenskan och har på dessa matcher producerat 24 poäng (9+15)

– Vi har följt Fredrik under en längre tid och tycker att han är väldigt intressant. Han spelade en viktig roll för AIK och det svenska JVM-landslaget under föregående säsong. Vi ser en stor utvecklingspotential i Fredrik och är glada över att han väljer spel i LHC, säger Fredrik Emvall, General Manager i LHC.

Kontraktet med Fredrik Karlström är över två säsonger och sträcker sig således till och med säsongen 2018/2019.