• Huvudsponsorer

Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Tommy Jonsson lämnar Linköping Hockey Club

15 mars 2019 12:15
Pressmeddelande

Igår tog säsongen slut för Linköpings SHL-lag. Idag meddelar organisationen att man väljer att gå skilda vägar med huvudtränaren Tommy Jonsson.


Linköpings nye General Manager Niklas Persson har påbörjat sitt arbete inför säsongen 2019/2020. En av hans första uppgifter blir att hitta en ny huvudtränare till SHL-laget, då man idag valde att gå skilda vägar med Tommy Jonsson.

– Vi har tagit det här beslutet utifrån de sportsliga resultaten och att vi inte har fått den utvecklingen på gruppen som vi har önskat. Vi behöver ta ett omtag, ta en ny riktning och den riktningen är framåt. Därför kommer vi att söka en ny huvudtränare till nästa säsong, säger Niklas Persson, General Manager i LHC.

Därmed blev Tommy Jonssons sejour i Linköping Hockey Club ettårig. Efter en mycket bra inledning på säsongen så blev resultattrenden tuffare och tyngre, framförallt efter årsskiftet.

– Precis som Niklas säger så måste vi ta ut en ny riktning. Vår treårsplan ska börja verkställas till hösten och vi behöver flytta fram våra positioner. Jag har fullt förtroende för det beslut som Niklas har fattat i den här frågan, säger Anders Bouvin, Tillförordnad Klubbdirektör i LHC.