• Huvudsponsorer

Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Onsdag Ons 12 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Söndag Sön 16 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb

Tommy Jonsson lämnar Linköping Hockey Club

15 mars 2019 12:15
Pressmeddelande

Igår tog säsongen slut för Linköpings SHL-lag. Idag meddelar organisationen att man väljer att gå skilda vägar med huvudtränaren Tommy Jonsson.


Linköpings nye General Manager Niklas Persson har påbörjat sitt arbete inför säsongen 2019/2020. En av hans första uppgifter blir att hitta en ny huvudtränare till SHL-laget, då man idag valde att gå skilda vägar med Tommy Jonsson.

– Vi har tagit det här beslutet utifrån de sportsliga resultaten och att vi inte har fått den utvecklingen på gruppen som vi har önskat. Vi behöver ta ett omtag, ta en ny riktning och den riktningen är framåt. Därför kommer vi att söka en ny huvudtränare till nästa säsong, säger Niklas Persson, General Manager i LHC.

Därmed blev Tommy Jonssons sejour i Linköping Hockey Club ettårig. Efter en mycket bra inledning på säsongen så blev resultattrenden tuffare och tyngre, framförallt efter årsskiftet.

– Precis som Niklas säger så måste vi ta ut en ny riktning. Vår treårsplan ska börja verkställas till hösten och vi behöver flytta fram våra positioner. Jag har fullt förtroende för det beslut som Niklas har fattat i den här frågan, säger Anders Bouvin, Tillförordnad Klubbdirektör i LHC.