• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep

Tommy Jonsson lämnar Linköping Hockey Club

15 mars 2019 12:15
Pressmeddelande

Igår tog säsongen slut för Linköpings SHL-lag. Idag meddelar organisationen att man väljer att gå skilda vägar med huvudtränaren Tommy Jonsson.


Linköpings nye General Manager Niklas Persson har påbörjat sitt arbete inför säsongen 2019/2020. En av hans första uppgifter blir att hitta en ny huvudtränare till SHL-laget, då man idag valde att gå skilda vägar med Tommy Jonsson.

– Vi har tagit det här beslutet utifrån de sportsliga resultaten och att vi inte har fått den utvecklingen på gruppen som vi har önskat. Vi behöver ta ett omtag, ta en ny riktning och den riktningen är framåt. Därför kommer vi att söka en ny huvudtränare till nästa säsong, säger Niklas Persson, General Manager i LHC.

Därmed blev Tommy Jonssons sejour i Linköping Hockey Club ettårig. Efter en mycket bra inledning på säsongen så blev resultattrenden tuffare och tyngre, framförallt efter årsskiftet.

– Precis som Niklas säger så måste vi ta ut en ny riktning. Vår treårsplan ska börja verkställas till hösten och vi behöver flytta fram våra positioner. Jag har fullt förtroende för det beslut som Niklas har fattat i den här frågan, säger Anders Bouvin, Tillförordnad Klubbdirektör i LHC.