Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Söndag Sön 13 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

LHC väljer Sveriges snabbast växande hockeyspecialist Hockeystore som ny materialpartner

18 maj 2022 11:24
Nyhet

16 maj blev det klart att Hockeystore och Linköping HC inleder ett nära samarbete kring material till LHC:s medlemmar på alla nivåer och åldrar. Hockeystore kommer att kunna erbjuda ett brett specialistsortiment, snabba leveranser och bra erbjudanden 365 dagar om året.


Förutom att leverera material och rådgivning till LHC:s 1900 medlemmar kommer Hockeystore och LHC att, tillsammans med CCM Hockey, utveckla butiken och “Hockeyverkstan” i Stångebro ishall i Linköping. Butiken blir en viktig förbättrad service för LHC:s medlemmar, med ett bra bassortiment, hjälp med skridskoslipning och materialrådgivning.

I och med det nya samarbetet kommer LHC:s medlemmar att kunna beställa team-textil under alla årets 12 månader. Hockeystore lagerhåller allt och har korta leveranstider. Hockeystore kommer också att jobba aktivt på föreningens cuper och camper för att stötta spelarna.

– Vi är oerhört stolta över att ingå ett partnerskap med en så fantastiskt fin förening som verkligen tar hand om spelare i ungdomsleden och erbjuder hockeygymnasium på juniorsidan. Hockeystore drivs av ett gäng engagerade hockeyentusiaster med hög hockeykompetens och som har fötterna kvar på isen. För oss är det en självklarhet att vi ser till spelarnas och medlemmarnas bästa i de föreningar vi samarbetar med, säger Magnus Sandberg på Hockeystore.

Hockeystore samarbetar idag med 18 klubbar i Sverige och levererar material till över 15 000 hockeyspelare. Hockeystore har också ett nära samarbete CCM Hockey – ett av sportens mest spännande varumärken som ligger i framkant när det gäller produktutveckling.