LHC väljer Sveriges snabbast växande hockeyspecialist Hockeystore som ny materialpartner
Publicerad: 2022-05-18
Nyhet
16 maj blev det klart att Hockeystore och Linköping HC inleder ett nära samarbete kring material till LHC:s medlemmar på alla nivåer och åldrar. Hockeystore kommer att kunna erbjuda ett brett specialistsortiment, snabba leveranser och bra erbjudanden 365 dagar om året.

Förutom att leverera material och rådgivning till LHC:s 1900 medlemmar kommer Hockeystore och LHC att, tillsammans med CCM Hockey, utveckla butiken och “Hockeyverkstan” i Stångebro ishall i Linköping. Butiken blir en viktig förbättrad service för LHC:s medlemmar, med ett bra bassortiment, hjälp med skridskoslipning och materialrådgivning.

I och med det nya samarbetet kommer LHC:s medlemmar att kunna beställa team-textil under alla årets 12 månader. Hockeystore lagerhåller allt och har korta leveranstider. Hockeystore kommer också att jobba aktivt på föreningens cuper och camper för att stötta spelarna.

– Vi är oerhört stolta över att ingå ett partnerskap med en så fantastiskt fin förening som verkligen tar hand om spelare i ungdomsleden och erbjuder hockeygymnasium på juniorsidan. Hockeystore drivs av ett gäng engagerade hockeyentusiaster med hög hockeykompetens och som har fötterna kvar på isen. För oss är det en självklarhet att vi ser till spelarnas och medlemmarnas bästa i de föreningar vi samarbetar med, säger Magnus Sandberg på Hockeystore.

Hockeystore samarbetar idag med 18 klubbar i Sverige och levererar material till över 15 000 hockeyspelare. Hockeystore har också ett nära samarbete CCM Hockey – ett av sportens mest spännande varumärken som ligger i framkant när det gäller produktutveckling.

Kommunikatör & Presschef Gustaf Douhán